Najnovije vesti

OVDE JE DANAS PRONAĐENO MASAKRIRANO TELO ROBERTA ROMIĆA (41)! Mučili ga, ubili, pa bacili u reku! Telo pronađeno 30 metara od mesta ubistva! (KURIR TV) (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

stravično!

OVDE JE DANAS PRONAĐENO MASAKRIRANO TELO ROBERTA ROMIĆA (41)! Mučili ga, ubili, pa bacili u reku! Telo pronađeno 30 metara od mesta ubistva! (KURIR TV) (FOTO)

Crna Hronika

Pripadnici MUP izvukli su danas iz Dunava telo Roberta Romića (41), muškarca koji je mučen i ubijen pre nekoliko dana na Zemunskom keju.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Telo je pronađeno ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega su njegovo telo bacili u Dunav.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M.M. (1967), S.K. (1982) i M.I. (1993).

Uhapšeni i ubijeni se poznaju od ranije, a motiv zločina je najverovatnije svađa oko devojke.

Kako Kurir saznaje, navodno je ta devojka bila u vezi sa svom četvoricom, a u poslednje vreme je bila sa ubijenim.

Osumnjičeni su želeli da ubijenog ponize i da mu zaprete da raskine sa pomenutom devojkom.

Naime, svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju na desetine krivičnih prijava za razna dela.

Uhapšeni M.M. je ranije robijao navodno zbog ubistva.

Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni M.M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...