MOTOCIKLISTA JURIO 170 KILOMETARA NA SAT, PA SE ZAKUCAO U AUTO I POGINUO: Pogledajte mesto stravične nesreće kod Velikog Gradišta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

užas

MOTOCIKLISTA JURIO 170 KILOMETARA NA SAT, PA SE ZAKUCAO U AUTO I POGINUO: Pogledajte mesto stravične nesreće kod Velikog Gradišta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

Nikola Vojvodanović (27) iz sela Bare kod Požarevca nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka, na ulazu u Veliko Gradište. Zbog sumnje da je izazvao ovu nesreću, policija je uhapsila Ivicu Rakića (34) iz Velikog Gradišta, vozača putničkog vozila „opel vektra“. Nesreća se dogodila pola sata posle ponoći, kada je Nikola motorom, ulazeći u Veliko Gradište iz pravca Golupca, naleteo na „opel vektru“.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradali Nikola navodno nije imao dozvolu za upravljanje motorom i vozio je brzinom od oko 170 kilometara na sat kada je udario u zadnji deo putničkog vozila. Od siline udarca mladić je preminuo na licu mesta. Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt.

Ivica je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Naime, on se sumnjiči da, prilikom skretanja levo, nije poštovao pravilo prvenstva za motociklistu, zbog čega je ovaj udario direktno u njegovo vozilo. Od njega i od nastradalog, čije je telo preneto na obdukciju, uzeti su uzorci krvi, kako bi se obavilo alkotestiranje.

(Kurir.rs/Večernje novosti/TPKNews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja