Najnovije vesti

MAJIN MISTERIOZNI LJUBAVNIK REŠAVA MASAKR U JABUKOVCU! Davor je upao u njenu kuću maskiran i pucao u Darka! On postaje KLJUČNI SVEDOK
Foto: Privatna Arhiva

klupko se odmoTAVA

MAJIN MISTERIOZNI LJUBAVNIK REŠAVA MASAKR U JABUKOVCU! Davor je upao u njenu kuću maskiran i pucao u Darka! On postaje KLJUČNI SVEDOK

Crna Hronika

Glavni svedok u slučaju četvorostrukog ubistva u Jabukovcu 7. avgusta mogao bi da bude Darko S. iz sela Malajnice, inače još jedan ljubavnik nedavno uhapšene Maje Bađikić (25)! Sumnja se da se Bađikićeva u istom periodu viđala i sa prvoosumnjičenim Davorom Pernićem i Darkom S., o čemu svedoči događaj koji se desio neposredno pred zločin.

Bađikićeva je ispričala da nije bila u emotivnoj vezi sa Pernićem, već da je on bio opsednut njome, pa je tako jednom, maskiran i sa puškom, upao u njenu kuću i pucao u izvesnog Darka S., koji je došao da joj isplati novac za automobil koji je prodala. Ipak, Pernić je na saslušanju ispričao drugačiju verziju.

foto: Privatna Arhiva

- Maja mi je poslala poruku da ima probleme sa Darkom i da joj je zapretio da će joj polomiti leđa ukoliko bude pomislila da prestane da se viđa sa njim. Tog dana mi je poslala poruku da će on uveče dođi kod nje i da se pazim jer je nasilan. Obukao sam maskirano odelo, stavio fantomku i sa puškom došao kod nje. U kuću sam upao nakon što sam čuo svađu između njih dvoje i tada sam upucao Darka u nogu - ispričao je Pernić.

Maja je na saslušanju ispričala da ovaj događaj nije prijavila ni policiji ni svom suprugu, koji je bio u inostranstvu, iz straha od Pernića. Ubica iz Jabukovca, međutim, tvrdio je da ga je jedne večeri nakon tog događaja Maja pozvala u kuću, podelila s njim "tabletu sa srcem u sredini", od koje će biti "raspoloženiji", a potom ga pozvala da dođe kod nje u krevet.

Podsetimo, Davor Pernić osumnjičen je za četvorostruko ubistvo Raje Kazimirovića (72), njegova majke Dragice (93), sestre Ljubice Oprikić (76) i njena sestričine Dragane Jozeljić (53). Buđikićeva, koja je uhapšena nakon što je Pernić otkrio da je krivicu preuzeo na sebe kako bi nju zaštitio, tereti se za saučesništvo.

Kurir.rs/S.Telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...