Najnovije vesti

PRILAZI SREMSKOJ KAMENICI BILI BLOKIRANI SATIMA: Amidžić sedeo u kafiću s prijateljima, ubica ga sačekao kad je izlazio i upucao iz pištolja!
Foto: S.S.

sačekuša za amidžu

PRILAZI SREMSKOJ KAMENICI BILI BLOKIRANI SATIMA: Amidžić sedeo u kafiću s prijateljima, ubica ga sačekao kad je izlazio i upucao iz pištolja!

Crna Hronika

Novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je sinoć oko 20.45 časova ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici.

Amidžić je izrešetan u klasičnoj sačekuši na parkingu ispred lokala. Prema još nepotvrđenim informacijama, on je u lokalu bio sa prijateljima i kada je izlazio, napolju ga je sačekao za sada nepoznati muškarac i pucao u njega iz pištolja.

U novosadskoj Službi Hitne pomoći rečeno je da je njihova ekipa lekara intervenisala je po pozivu policije u Ulici Vojvode Putnika ispred jednog lokala gde su zatekli čoveka koji nije davao znakove života.

- Nažalost, naša lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a naši lekari su konstatovali da je ubijen iz vatrenog oružja – kratko je rečeno u službi Hitne pomoći.

foto: S.S.

Prema rečima očevidaca, pucnjavi je prethodila strašna buka.

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj na mestu zločina i držala pod blokadom sve prilaze Sremskoj Kamenici.

Podsetimo, Amidžić je poznat novosadskoj javnosti po raznim ispadima i bahatom ponašanju kao što su akrobatske vožnje avionom "galeb" nad Dunavom, a pamti se i njegov verbalni napad na bivšeg gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića. Bio je vlasnik benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...