Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST ŽENE INSPEKTORA IVANA (44) KOJI JE JUTROS POGINUO: Nije se vratio kući, krenula sam da ga tražim, a kad sam videla policijska kola srce mi je stalo! Posao mu je bio važniji od svega
Foto: Printcsreen/Facebook

tragedija

POTRESNA ISPOVEST ŽENE INSPEKTORA IVANA (44) KOJI JE JUTROS POGINUO: Nije se vratio kući, krenula sam da ga tražim, a kad sam videla policijska kola srce mi je stalo! Posao mu je bio važniji od svega

Crna Hronika

Inspektor Policijske uprave u Nišu Ivan Milojević (44) poginuo je rano jutros na samo dvesta metara od stana gde je živeo sa suprugom Marijanom. Brojni prijatelji i Milojevićeve kolege okupile su se u njegovom porodičnom domu kako bi se Marijani našli u najtežim trenucima.

foto: Printskrin/Facebook

- Ne znam šta da vam kažem, ne znam ništa, sutra će biti obdukcija, tek onda će se sve znati - ponavljala je neutešna udovica.

Kazala je da se Ivan vraćao sa posla u Merošinu, te da se zabrinula kada je okasnio.

- Zvala sam ga na mobilni telefon, nije se javljao pa sam nešto naslutila i odlučila da ga potražim. Krenula sam ka Niškoj Banji i kada sam videla policijska vozila pod rotacijom, srce mi je stalo. Videla sam načelnika Policijske uprave, i mnoge Ivanove kolege, shvatila sam da se desilo najgore - priča Marijana.

Potvrđuje reči Ivanovih kolega da mu je bio predan policajac.

- Posao mu je bio važniji od svega, sve bi ostavljao i odlazio da radi. Ne znam šta mu se desilo, poslednjih dana je malo spavao, imao je i zdravstvenih problema, povišene trigliceride ali ništa dramatično - kazala je Ivanova supruga.

Milojević se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu i na ulasku u kružni tok prešao je iz desne u levu kolovoznu traku i svom silinom udario u masivan električni stub zbog čega je vozilo skoro potpuno uništeno. Kako na mestu nesreće nema tragova kočenja sumnja se da se inspektor uspavao ili da mu je pozlilo.

Među kolegama Ivan je bio poznat pod nadimkom "Pakistanac" koji je stekao zbog tamnog tena, a svi su ga zvali "Paki". U niškoj policiji bio je od 2002. godine a smrt ga je zatekla na mestu rukodioca kriminalističke policije u Policijskoj stanici Merošina. Milojević će biti sahranjen u četvrtak na niškom Novom groblju.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...