KOBNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Devojka iz Srbije nastradala u Francuskoj
Foto: Privatna Arhiva

TUGA

KOBNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Devojka iz Srbije nastradala u Francuskoj

Crna Hronika -

Nije poznato da li je Sajma upravljala automobilom ili je bila putnica. Od zadobijenih povreda devojka je preminula na mestu

Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, kada je njen automobil udario u autobus.

Kako su preneli francuski mediji, tragedija se dogodila u sredu ujutro u Francuskoj, nedaleko od granice s Luksemburgom.

- Kobna nesreća se dogodila kada je automobil registarskih tablica iz Luksemburga, u kojem je bila nesrećna Sajma, udario u autobus prevoznika iz Francuske. Nije poznato da li je Sajma upravljala automobilom ili je bila putnica. Od zadobijenih povreda devojka je preminula na mestu - preneli su mediji i dodali:

- Ekipa hitne pomoći brzo je stigla na mesto tragedije, pokušali su i reanimaciju, ali bezuspešno. U trenutku sudara u autobusu nije bilo putnika. Nakon udesa, na ovom putu se napravila kilometarska kolona, pa je saobraćaj nekoliko sati bio u prekidu.

Nastradala Sajma Bećković rodom je iz sela Župa kod Tutina. U njenom rodnom kraju svi su zanemeli od bola nakon vesti o njenoj pogibiji.

- Sajma je bila najbolja ćerka, sestra, prijateljica, tiha, mirna, povučena, jako stidljiva, nenametljiva, uzorna i devojka za primer. Kolone ljudi, njih na stotine, na hiljade, obilaze porodicu. Svi ćute, svi su pognute glave. Niko reč ne progovara, tek poneki prigušeni jecaj. Kao da je drugo ime za bol i tugu - ćutanje. Tuguju svi koji poznaju Sajmu ili njenu porodicu, tuguje Luksemburg, tuguje Tutin - piše u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

(Kurir.rs / B.T. / Foto:Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja