DVE ZAPLENE NARKOTIKA U BORU: Pali diler povratnik i par sa marihuanom
Ilustracija, Foto: Beta/MUP Srbije

HAPŠENJA

DVE ZAPLENE NARKOTIKA U BORU: Pali diler povratnik i par sa marihuanom

Crna Hronika -

Uhapšeni Boranin proveo je na robiji 10 godina. On je meštanima poznat po tome što je pre nekoliko godina sa svojim prijateljem provalio u kuću jedne starice

Policija u Boru uhapsila je D. J. (31), osuđivanog razbojnika i dilera, nakon što je u njegovoj kući pronađeno više od 50 grama marihuane, dok su u drugoj akciji privedeni Petar K. (26) i Timea V. (26) iz Bačke Topole, a u čijem je automobilu pronađeno 28 kilograma iste droge.

Kako Kurir saznaje, uhapšeni Boranin proveo je na robiji 10 godina.

- On je meštanima poznat po tome što je pre nekoliko godina sa svojim prijateljem provalio u kuću jedne starice. Hteli su da opljačkaju nesrećnu baku, ali im ona nije kazala gde drži novac. Nasilnici su počeli da je vređaju, prete, ali je ona i dalje ćutala. To ih je razbesnelo, pa su uzeli kuhinjski nož i počeli da je vrhom ubadaju po celom telu, ali starica nije progovarala. Monstruozno iživljavanje je kulminiralo kada su lopovi krenuli da seku uši starici, pa je ona popustila i rekla im gde je novac - podseća naš izvor iz istrage.

Muškarca i devojku koji su uhapšeni u drugoj akciji policija je zaustavila na auto-putu u blizini Kovilja.

- Petar i Timea su se nalazili u automobilu stranih tablica, a pretresom kola je pronađeno neverovatnih 28 kilograma marihuane! Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će biti saslušani u Višem tužilaštvu u Novom Sadu. Sumnja se da su njih dvoje bili deo veće grupe koja se bavi krijumčarenjem marihuane, što će u narednim danima ispitati istraga - dodao je naš izvor.

Kurir.rs/S. A. B. - J. I. Foto: Beta/MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track