IZBOLI SE ZBOG MLADE: Devojka pobegla za drugoga, a onda je počeo KRVAVI OBRAČUN porodica! (VIDEO)
Foto: Kurir.rs/N. H.N.

horor u subotici

IZBOLI SE ZBOG MLADE: Devojka pobegla za drugoga, a onda je počeo KRVAVI OBRAČUN porodica! (VIDEO)

Crna Hronika -

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se danas odigrao na subotičkoj buvljoj pijaci šokirao je i uznemirio građane.

Neki od svedoka kažu da ne pamte nešto slično i dodaju da je ranije dolazilo do koškanja i tuča uglavnom zbog neraščiščenih računa oko robe i novca, ali se nije potezalo oružje.

U današnjem sukobu učestvovalo je više porodica, a sve je počelo žestokom svađom koja je prerasla u fizički obračun u kom je Beriša Bedžet (62) izboden na smrt, a Fehmi Bejzaku (55) je ranjen.

U međuvremenu je, kako kažu u MUP, rodbina ubijenog čoveka, kao i deo učesnika u tuči sa pijace, došao u bolnicu, gde je ponovo došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje krvavom obraču prethodila je ljubavna drama i svađa oko mlade. Naime devojka, kojoj su roditelji ugovorili brak, nije želela da se uda za momka kog su joj izabrali, već je pobegla sa drugim mladiće.

Njena porodica je pobesnela kada je to saznala, pa su se organizovali i krenuli na buvljak da se obračunaju sa momkom koji ju je ukrao. Nažalost sevnuli su noževi i sve se završilo tragično po Bedžeta, a osumnjičeni za ubistvo Fehmi Bejzaku je ranjen i hospitalizovan.

Kurir.rs/N.H.

Foto Kurir.rs/N. H.N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track