UŽAS U PRIJEPOLJU! PIJANI VOZAČ NALETEO NA DVOJICU DEČAKA: Pokosio ih dok su se vraćali iz škole, hitno primljeni na Hirurgiju u Užicu
Foto: Kurir.rs/T.S., ilustracija

zadržan na trežnjenju

UŽAS U PRIJEPOLJU! PIJANI VOZAČ NALETEO NA DVOJICU DEČAKA: Pokosio ih dok su se vraćali iz škole, hitno primljeni na Hirurgiju u Užicu

Crna Hronika -

PRIJEPOLJE – Dvoje dece povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Zalug, kad je na dvojicu dečaka dok su se vraćali iz škole naleteo automobil, čiji je vozač bio u alkoholisanom stanju.

Jedno od dvoje dece je srednjoškolskog uzrasta (17), dok je drugo dete učenik osnovne škole (13). Nakon prijema u prijepoljskoj bolnici, zbog ozbiljnosti povreda prebačeni su u bolnicu u Užicu.

Stariji dečak zadobio je teške, a mlađi lakše povrede.

“Oba dečaka primljena su na odeljenje dečije hirurgije, nisu životno ugroženi, ali će ostati na opservaciji u zdravstevnom centru. U pitanju su lakše telsne povrede, jedan dečak ima lakši potres mozga, a drugi oguljotine”, izjavila je Danijela Vasiljević, PR Zdravstvenog centra Užice.

Prijepoljska policija podnela je krivičnu prijavu prijavu protiv muškarca (42) zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i sinoć udario u dečake.

Sumnja se da je on upravljajući pežoom na putu Prijepolje-Zalug naleteo sinoć na dvojicu dečaka. Muškarac zje zadržan u policiji do istrežnjenja.

(Kurir.rs/RINA/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track