UŽAS KOD PETROVCA NA MLAVI: Muž izbo suprugu 8 puta, komšije je jedva spasle! Stalno je pijan tukao, ona nije smela da ga prijavi
Foto: Printscreen Facebook

sukobi trajali mesecima

UŽAS KOD PETROVCA NA MLAVI: Muž izbo suprugu 8 puta, komšije je jedva spasle! Stalno je pijan tukao, ona nije smela da ga prijavi

Crna Hronika -

Željko N. (38) iz sela Zabrđa kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu Aleksandru Nenić, koju je osam puta ubo po telu.

Krvavi napad odigrao se u četvrtak u porodičnoj kući u Zabrđu. Motiv napada je višemesečni sukob među supružnicima.

Po nezvaničnim informacijama, žena je duže vreme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao, ali nije prijavljivala policiji.

Inače kako pišu lokalni mediji, Željko je navodno bio nasilan svaki put kada popije. U vreme kada se ovaj krvavi napad odigrao Aleksandra je bila sama u kući.

Napad su videle komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u bolnicu, a slučaj je odmah nakon toga prijavljen policiji.

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja, ranjena Aleksandra je prebačena u Opštu bolnicu u Petrovcu, gde je zadržana na daljem lečenju. Zasad nema podataka o težini njenih povreda.

(Kurir.rs/PTinfo/tpknews.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track