HOROR U TOALETU ŠABAČKOG KAFIĆA! UBIO SE POLICAJAC (45): Popio piće s kolegama, pa  pucao sebi u slepoočnicu!
Izvršio samoubistvo... Goran Petrović, Foto: Kurir, Privatna Arhiva

jeziva TRAGEDIJA

HOROR U TOALETU ŠABAČKOG KAFIĆA! UBIO SE POLICAJAC (45): Popio piće s kolegama, pa pucao sebi u slepoočnicu!

Crna Hronika -

Goran je u jednom trenutku ustao od stola i otišao u toalet, a dva minuta kasnije odjeknuo je pucanj

Goran Petrović (45) iz Šapca, inspektor pogranične policije, izvršio je u ponedeljak uveče samoubistvo hicem u glavu iz službenog pištolja.

Petrović je sebi oduzeo život u kafiću u šabačkom naselju Trkalište. - Goran, koji je bio čest gost ovog kafića, sedeo je sa dvojicom drugara, mislim da su i oni policajcu. Sedeli su, pili piće i sve je delovalo uobičajeno. Ništa nije ukazivalo na nesreću. Goran je u jednom trenutku ustao od stola i otišao u toalet, a dva minuta kasnije odjeknuo je pucanj - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, policajac je ispalio sebi metak u slepoočnicu. - Metak je probio vrata toaleta i polupao staklo na ulaznim vratima. Izašao je kroz plastičnu tendu, tako da je prava sreća što još neko nije povređen. Zaposleni u kafiću i Goranovi drugari odmah su skočili, a kada su otvorili vrata WC, videli su jeziv prizor.

Goran je ležao na podu, glava mu je bila oblivena krvlju, u ruci pištolj... Odmah su pozvali Hitnu pomoć i prevezen je u Urgentni centar, ali mu nije bilo spasa - kaže izvor.

Petrovićevi prijatelji kažu da je bio oženjen i da ima dve ćerke. - Radio je kao inspektor za krijumčarenje na prelazu u Badovincima. Znamo ga pod nadimkom Brejker. Inače, bio je jako dobar i vredan, nije pravio probleme i zato smo svi zatečeni - kaže jedan od kolega.

Prema njegovim rečima, niko sa sigurnošću ne zna zbog čega je Goran izvršio samoubistvo. - Ovo je za nas misterija. Sve što bismo rekli bilo bi u domenu nagađanja... - kaže kolega.

Kurir.rs/ A. M. Foto: Kurir, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track