STUDENTI ELEKTRONSKOG FAKULTETA ZANEMELI: Izbo kolegu nasred hodnika, pa se žalio policiji da ima psihičkih problema
Foto: M.S.

INCIDENT U NIŠU

STUDENTI ELEKTRONSKOG FAKULTETA ZANEMELI: Izbo kolegu nasred hodnika, pa se žalio policiji da ima psihičkih problema

Crna Hronika -

Nišlije su zapanjene događajem koji se dogodio 29. novembra u holu Elektronskog fakulteta u Nišu kada je B.S.(19) uneo veći nož i čekić, a onda izbo kolegu i i u glavu drškom sečiva udario u glavu J.M.(19).

Prema nezvaničnim informacijama, motiv je ljubomora, a prema našim saznanjima, odmah je pozvana policija koja ga je smestila u džip ispred fakulteta, a tom prilikom se požalio, kako nam kažu studenti, da ima psihičkih problema.

Oni koji su prisustvovali tom incidentu kažu da nije bilo prisebnosti obezbeđenja fakulteta, ali i nekim prisutnih momaka, došlo bi do masakra. B.S. se oporavlja od dve ubodne rane ispod i iznad uha i van je životne opasnosti.

U trenutku kada je u ulaznom hodniku došlo do prolivanja krvi, na spratu u amfiteatru se odvijala proslava 59. godina Elektronskog fakulteta.

- On i J.M. nisu momak i devojka već je on, valjda umislio da polaže pravo na nju. Svi su oni prva godina fakulteta, pa i momci koji su ga savladali da ne napravi krvoproliće po fakultetu. Čuli smo svađu u hodniku i odjednom, činilo nam se, tuču. Kada je moja grupa izašla na hodnik videli smo krv i devojku na podu, strašno je bilo - kažu nam neki studenti ovog fakulteta.

U Kliničkom centru su nam rekli da je izbodeni student stabilno. Dekan ovog fakulteta nije želeo da komentariše incident.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track