Najnovije vesti

PROSLAVIO ROĐENDAN, PA POGINUO U UDESU: Aleksandar nastradao kada je posle žurke seo u kola i krenuo kod devojke
Foto: Kurir/S.U., Privatna Arhiva

tuga

PROSLAVIO ROĐENDAN, PA POGINUO U UDESU: Aleksandar nastradao kada je posle žurke seo u kola i krenuo kod devojke

Crna Hronika

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je upravljajući automobilom „reno klio“ sleteo s puta i ispao iz vozila.

Tragedija se desila u noći između srede i četvrtka, malo posle ponoći, i to nakon što je Aleksandar proslavio svoj rođendan.

Brat neutešan

- Moj brat od tetke je s rođendanskog slavlja otišao u smrt - teškom mukom izgovorio je Branko Kuzmanov iz Bašaida, a zatim smogao snage da ispriča kako se nesreća dogodila.

- Aleksandar je s društvom slavio 22. rođendan. Kada se žurka završila, a društvo se razišlo, on je seo u automobil i zaputio se u susedni Bašaid. Niko od ukućana nije ni video kada je otišao. Da li je krenuo kod devojke ili je zbog nečeg drugog seo za volan, ne zna se - priča potreseni brat nastradalog mladića i nastavlja:

- Vozio je veoma brzo i nakon jedne oštre krivine je izgubio kontrolu i sleteo s puta.

Taksista ga našao

Kako saznajemo, Aleksandrovo telo našao je jedan taksista, koji je slučajno prolazio tim putem.

- On je ispao iz kola, ležao je malo dalje od njih. Taksista je pozvao policiju. Oko pet sati ujutro policajci su došli na vrata Majstorovića i saopštili im strašnu vest. Svima nam je vrlo teško. Pred Aleksandrom je tek bio život. Bio je mladolik za svoje godine, umiljat, u društvu omiljen. Radio je kod komšije u jednom poljoprivrednom gazdinstvu. Nema utehe za majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša - ispričao je Branko, dodajući da će se sahrana obaviti danas. U kući Majstorovića juče je vladala neopisiva tuga, a iz nje je dopirao lelek neutešne majke.

- Ona je van sebe, kao i ostala rodbina i prijatelji. Nema utehe za njih - priča rođak.

Kako saznajemo, nastradali Aleksandar nije imao vozačku dozvolu B kategorije, već je imao samo dozvolu za

Istraga u toku Krhotine na mestu pogibije

Kraj kolovoza, u plićem kanalu gde je Aleksandar nastradao, još se vide krhotine automobila, a u obližnjoj njivi je i prednji branik, koji je otpao prilikom sletanja s puta. - Da li je prebrza vožnja ili nešto drugo dovelo do tragedije, znaće se nakon istrage - kaže izvor.

Kurir/S.U./Foto: S.U., Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...