BAKA U NIŠU PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OVE REČENICE: Na nju skočio pas, napao je i vlasnik! Gledala sam kako se izvučem živa
Foto: M.S.

užas

BAKA U NIŠU PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG OVE REČENICE: Na nju skočio pas, napao je i vlasnik! Gledala sam kako se izvučem živa

Crna Hronika -

Gordana Ristić (79) koju je prekjuče napao vlasnik psa u centru Niša i dalje je pod stresom, pije lekove za smirenje jer ne zna šta je snašlo.

Ona je u ranim jutarnjim časovima izašla iz pekare naspram Trga kralja Aleksandra. Tu je bila još jedna starija žena M.G. (69) tako da su vlasniku psa zamerile zašto pas nema zaštitnu korpu na čeljustima.

- To mu je rekla žena pored mene, a ja sam se složila s tim. Nakon toga se on okrenuo i počeo je da viče. Sve se dogodilo u nekoliko sekundi tako da ne znam koju je prvo počeo da gura. Toj ženi pored mene su spale i polomile se naočare. Pas veliki kao tele je skočio nekako na mene. Izbezumila sam se od onih čeljusti. Strašno je bilo. To mi se nikada nije dogodilo na ulicama Niša.

Onda se otvorio ceger u kojoj sam nosila neku salamu, hleb i jedno rebro, a onaj pas počeo da kida. On je rekao "e, kad nema korpu sad će sve da vam pojede". Samo sam gledala kako da spasim živu glavu - priča Ristićeva i dodaje da voli pse.

Ona kaže da se ovaj momak ubrzo udaljio odatle.

Nakon toga policija je s okolnih kamera skinula snimak i ubrzo je čovek sa psom pronađen. Protiv ovog Nišlije (37) podneta je prekršajna prijava za vređanje i nasilje prema ovim niškim bakicama.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track