istraga je u toku

KURIR NA LICU MESTA! FORENZIČARI NA MESTU UBISTVA U ZEMUNU Komšije u šoku: Dragan je bio mnogo dobar čovek KURIR TV

Crna Hronika -

Dragan P. (55) vlasnik kozmetičkog salona i menjačnice ubijen je sinoć u Zemunu u Ulici 22. oktobra, a policija i forenzičari su od jutros na licu mesta.

Oni obavljaju uviđaj i prikupljaju dokaze, kako bi se što pre rasvetlio ovaj slučaj.

Kako saznajemo na licu mesta, policija je uzela snimke sa nadzornih kamera, kako bi se utvrdio pravac bega i eventualni identitet ubice.

foto: Jelena Rafailović

Kako saznajemo od komšija iz lokala koji se nalazi pored menjačnice ubijenog, Dragan je bio posvećen poslu.

- Poznavali smo ga, bio je mnogo dobar čovek. Viđali smo ga svaki dan, radio je od jutra do mraka. Šokirali smo se kad smo došli jutros i zatekli ovde forenzičare i čuli šta se desilo. Zaista nemamo ideju šta bi mogao da bude motiv ubistva - ispričale su komšije za Kurir.

Podsetimo, na Dragana je, za sada, nepoznati ubica ispalio nekoliko metaka iz pištolja. Ekipe Hitne pomoći su samo mogle da konstatuju smrt.

foto: Facebook printscreen

Policija intenzivno traga za počiniocem, a iako je brzo bio blokiran ceo kraj, ubica je uspeo da pobegne. Prema prvim rezultatima istrage, ubica je sačekao da žrtva zatvori menjačnicu sa spoljne strane, pa kada je ušao u salon. Napadač je s leđa uleteo i iz zapucao u Pantelića. Menjačnica i salon povezani su i u unutrašnjosti jednim vratima.

Kako se saznaje, Pantelić je iza sebe ostavio troje maloletne dece.

Tokom istrage, trebalo bi da bude utvrđeno da li je koristoljublje motiv pucnjave i ubistva.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track