NA HILJADE VIDELO SNIMAK EKSPLOZIJE NA PUMPI, JEZA U LOZNICI: Čudo da još neko nije stradao, Zoranovo telo na obdukciji
Foto: T.Ilić

Dan posle nesreće na benzinskoj pumpi u blizini prelaza Trbušnica

NA HILJADE VIDELO SNIMAK EKSPLOZIJE NA PUMPI, JEZA U LOZNICI: Čudo da još neko nije stradao, Zoranovo telo na obdukciji

Crna Hronika -

LOZNICA - Dan posle nesreće koja se dogodila na benzinskoj pumpi u blizini graničnog prelaza Trbušnica, u Loznici se komentariše taj događaj u kome je život izgubio Zoran Avramović (49) iz lozničkog sela Jarebice.

Mnogi su videli snimak trenutka eksplozije i najčešći komentar je kako je prosto čudo da bilans mrtvih nije veći.

Prema informaciji iz porodice nastradalog Avramovića njegovo telo danas je na obdukciji u Bijeljini i ukoliko sve bude završeno do večeras moguće je da će sahrana biti obavljena sutra.

Prema informacijama bosanskih medija dva lica su zadobila teže telesne povrede, u pitanju su povrede glave, opekotine i ona su upućena u kliničke centre u Tuzlu i Banjaluci.

Od petoro povređenih osoba troje je pušteno na kućno lečenje juče, a dvoje zadržano u bolnici i njihovo stanje je stabilno. Žena koja je smeštena na hirurgiji Opšte bolnice u Loznici je u stabilnom stanju, potvrđeno je danas iz ove ustanove.

Inače, pošto je, prema rečima više osoba, gas isticao nekih četrdesetak minuta, postoje i video-snimci na društvenim mrežama kako neproziran oblak prekriva put, nejasno je zašto saobraćaj nije zaustavljen dok opasnost ne prođe.

Odgovor na to i druga pitanja, posebno šta je tačno uzrok eksplozije, trebalo bi da donese istraga.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track