UŠAO JE U PEKARU LJUT, VIDELA SAM DA DRŽI PIŠTOLJ Gordana rekla čega se poslednjeg seća pre nego što je Ahmo pucao u nju
Foto: Privatna Arhiva

na čukaričkoj padini

UŠAO JE U PEKARU LJUT, VIDELA SAM DA DRŽI PIŠTOLJ Gordana rekla čega se poslednjeg seća pre nego što je Ahmo pucao u nju

Crna Hronika -

U VIŠEM tužilaštvu u Beogradu u utorak su, u okviru istrage koja se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari na Čukaričkoj padini, a potom ispalio hitac sebi u glavu, saslušani oštećena i nekoliko svedoka.

Kako "Novosti" saznaju, Gordana Kukolj je rekla da se slabo seća samog događaja. Ona je ipak istakla da se priseća da je Huseinović ušao ljut u pekaru i da je u ruci imao pištolj. Onda su odjeknuli pucnji i oštećena tvrdi da je to poslednji trenutak kojeg se seća.

Huseinović je Gordani pucao u ruku i glavu, a zatim je jedan metak ispalio sebi u slepoočnicu. Oboje su duže vreme proveli u bolnici, a nakon toga su pušteni na kućno lečenje. Huseinović, kojem je sud odredio kućni pritvor bez elektronskog nadzora, i dalje u lošem stanju.

Iako je nedavno otpušten iz bolnice, on je pre nekoliko dana, kako saznajemo, ponovo imao zdravstvenih problema zbog kojih je morao da potraži pomoć lekara.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track