AHMO KOJI JE PUCAO U FATALNU PEKARKU JOŠ  U BOLNICI: Pokušao da ubije sebe i ljubavnicu, dobiće nanogicu čim izađe
Foto: Privatna Arhiva

sud odbio da mu odredi pritvor

AHMO KOJI JE PUCAO U FATALNU PEKARKU JOŠ U BOLNICI: Pokušao da ubije sebe i ljubavnicu, dobiće nanogicu čim izađe

Crna Hronika -

Ahmo Halilović (60), koji je osumnjičen da je Gordanu Kukolj (37) teško ranio u pekari na Banovom brdu, a potom pucao i sebi u glavu, nalazi se i dalje u bolnici, a kako Kurir saznaje, njemu će po izlasku biti određen kućni pritvor sa elektronskim nadzorom.

Više tužilaštvo u Beogradu tražilo je nakon pucnjave da se osumnjičenom Haliloviću odredi pritvor u Centralnom zatvoru u Beogradu. Međutim, sud je ovu odluku odbio, a kako saznajemo, razlog za to je loše zdravstveno stanje u kojem je Halilović.

- Tužilaštvo se žalilo na ovu odluku suda, međutim Krivično vanpretresno veće potvrdilo je prvobitnu odluku i u odnosu na Halilovića određena je mera zabrane napuštanja stana uz zabranu da prima druge ljude u stan - kaže za Kurir izvor upoznat sa slučajem i dodaje da će ova mera stupiti na snagu tek kad se zdravstveno stanje osumnjičenog popravi.

foto: Sonja Spasić, Privatna Arhiva

Podsetimo, pucnjava se dogodila 25. oktobra u pekari u Radničkoj ulici, kada je naoružani muškarac upao u lokal gde Gordana Kukolj radi godinama.

On je počeo da lomi sve pred sobom, da bi zatim pucao u nju, a potom ispalio sebi hitac u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i majka četvoro dece i Ahmo su bili u vezi oko tri nedelje. I on je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, kako se sumnja, upoznali u pekari, gde je osumnjičeni bio redovna mušterija.

Gordana je nakon tri nedelje veze odlučila da ostavi Ahma, jer nije želela da vara i laže muža. Oni su se tri dana pre pucnjave našli, razgovarali. Ona mu je pred svojim suprugom ponovila daje pogrešila i da ne želi ništa sa njim jer želi da sačuva brak. Međutim on to nije hteo da prihvati - kazao je ranije izvor.

Ahmo je nastavio da Gordani šalje poruke, pa je žena sa suprugom otišla u policijsku Stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj piše. Međutim, on se nije zaustavio. Na kraju je pucao u nju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja