MUŠKARAC POVREĐEN U EKSPLOZIJI NA PUMPI U TEŠKOM STANJU: Priključen na aparat za disanje, lekari mu se bore za život
Foto: T.Ilić

LOŠE VESTI IZ BOLNICE

MUŠKARAC POVREĐEN U EKSPLOZIJI NA PUMPI U TEŠKOM STANJU: Priključen na aparat za disanje, lekari mu se bore za život

Crna Hronika -

Muškarac A. K. koji je najteže povređen u eksploziji na benzinskoj pumpi kod Zvornika i dalje se nalazi u izuzetno teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

U eksploziji koja se u ponedeljak dogodila na benzinskoj pumpi “Nešković” u mestu Šepak kod Zvornika poginuo je Zoran Avramović (49) iz Loznice, a povređeno je više osoba, od kojih tri teže.

Najteže stanje je kod muškarca A. K. koji je i dalje hospitalizovan u jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, zbog opekotina, povrede glave i grudnog koša.

1 / 8 Foto: T.Ilić

- Pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i nalazi se u izuzetno teškom zdravstvenom stanju - rekla je za Klix portparolka Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli Ersija Aščerić-Mujedinović.

Eksplozija na benzinskoj pumpi “Nešković” u mestu Šepak kod Zvornika koja se dogodila u ponedeljak u 10.40 sati predmet je policijske istrage.

Dosadašnje informacije govore da je stravičnoj detonaciji prethodilo curenje plina, a potom i azota. Pretpostavlja se da je totalna havarija nastupila nakon što je vozač jednog automobila udario u deo benzinske pumpe.

(Kurir.rs/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track