OTKRIVENO KO JE UBIO VLASNIKA MENJAČNICE U ZEMUNU: Ovako su hapsili osumnjičenog i njegovu devojku, a u autu KRV (VIDEO)
Foto: Printscreen

određeno zadržavanje do 48 sati

OTKRIVENO KO JE UBIO VLASNIKA MENJAČNICE U ZEMUNU: Ovako su hapsili osumnjičenog i njegovu devojku, a u autu KRV (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.M. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i G.J.M.(1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila teško ubistvo pomaganjem.

Kako se sumnja, B.M. je 17. decembra ove godine, u večernjim satima ušao u jednu menjačnicu u Zemunu, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu pedesetpetogodišnjeg muškarca kome je zatim, tupim predmetom zadao više udaraca u glavu. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je potom iz menjačnice uzeo veću količinu novca i otišao kod G.J.M. gde su, kako se sumnja, uništili tragove i sakrili pištolj kojim je izvršio krivično delo.

Sumnja se i da je G.J.M. prethodno obilazila i posmatrala menjačnicu. B.M. i G.J.M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track