STRAVIČNI DETALJI NESREĆE KOD KIKINDE: Mile krenuo kod brata sa sestričinom, pa poginuo! Niko ne zna zašto nije stao
Foto: Kurir/S.U.

ISTRAGA U TOKU

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE KOD KIKINDE: Mile krenuo kod brata sa sestričinom, pa poginuo! Niko ne zna zašto nije stao

Crna Hronika -

Mile Lakatoš (52) iz Kikinde, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 1. januara, oko 21 sat, dogodila na periferiji Novih Kozaraca, banatskog sela kod Kikinde. Do nesreće je, kako smo saznali u kikindskoj policiji, došlo kad se Mile, iz još uvek nepoznatog razloga, nije zaustavio na raskrsnici u ulici Đure Jakšića:

- Automobil marke “ford mondeo” produžio je pravo i udario u drvo ispred porodične kuće. U vozilu je bila njegova maloletna rođaka, sedamnaestogodišnja A.L. iz Čuruga. Od zadobijenih povreda, vozač je na licu mesta ostao mrtav, dok je njegovoj rođaci lekarska pomoći pružena u kikindskoj bolnici - dosad su poznati detalji ove tragedije.

Komšija
Komšijafoto: Kurir/S.U.

U kući njegovog starijeg brata Tibora Lakatoša iz Novih Kozaraca, muk i neverica. Rodbina i prijatelji pristizali su da Tiboru izraze saučešće i nađu mu se pri ruci:

- Ne znam stvarno šta se dogodilo i zašto se nije zaustavio na raskrsnici, nego produžio pravo u drvo. Kažu da nigde nema ni tragova kočenja. Prve januarske večeri on i naša sestričina krenuli su kod mene. Ona je u nesreći slomila desnu nogu. To je sve što znam. Miletovo telo poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu- rekao nam je njegov stariji brat Tibor:

Komšija
Komšijafoto: Kurir/S.U.

-Mile je iza sebe ostavio suprugu, ćerku i sina. Oni su u Berlinu. Mile se pre tri meseca vratio iz Nemačke. Živeo je u Kikindi, a u ovom selu je kupio kuću- rekao je Tibor. Da je njegov komšija stradao tek kad se razdanilo, čuo je Dušan Kovač iz Novih Kozaraca:

foto: Kurir/S.U.

- Moja kuća nalazi se nedaleko od mesta nesreće, a te večeri ništa nisam čuo. Od komšija sam saznao za ovu tragediju i otišao do Tibora da mu izrazim saučešće. Mile i ja smo se poznavali od detinjstva. Kupio je I kuću nedaleko od moje. Bukvalno je poginuo stotinak metara od svoje kuće. O njemu mogu sve najlepše da vam kažem. Ne znam šta se dogodilo. Kao što vidite, nema ni tragova kočenja. Navodno je Mile imao zdravstvenih problema sa srcem. Da li je to možda uzrok? Stvarno ne znam - u neverici je Dušan.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track