TRAGEDIJA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ugušio se u autu od izduvnih gasova!
Foto: Privatna Arhiva

TUGA

TRAGEDIJA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ugušio se u autu od izduvnih gasova!

Crna Hronika -

Užas Marka Tančića (18) majka i brat, posle nekoliko sati potrage, zatekli mrtvog u „mercedesu“ u garaži preko puta njihovog stana u Zemunu

Marko Tančić (18) iz Zemun polja preminuo je u svom automobilu posle dočeka Nove godine, a pretpostavlja se da se nesrećni mladić ugušio ugljen-monoksidom iz auspuha svog „mercedesa“.

Markovo telo su 1. januara pronašli roditelji i brat u automobilu u njihovoj garaži u Ulici Burgerovih u Zemun polju.

Otišao sa žurke

- Marko je bio na novogodišnjoj žurci s društvom. Tamo je bilo mnogo ljudi, ali on se u jednom trenutku osamio i otišao da se provoza kolima. Drugovi su mislili da je otišao kući, a prava drama nastala je ujutru, kad su ih Markovi roditelji pozvali da pitaju gde je on, jer se nije vratio - kaže naš izvor.

Tančićevi otac i majka, shvativši da niko od njegovih drugova ne zna gde je on, krenuli su da ga traže.

- Obuzela ih je jeza, bili su u agoniji. Svuda su ga tražili, a onda su oko 16 sati majka i brat otvorili garažu, koja se nalazi preko puta njihove zgrade. U garaži je bio Markov „mercedes“, a on je bio na zadnjem sedištu. Nepomično je ležao - kaže naš izvor i dodaje:

- Majka i brat su drmusali Marka, štipali su ga, merili mu puls, sve u nadi da će se pomeriti. Nažalost, on je već bio mrtav. Majci je posle toga pozlilo, jedva se pribrala i pozvala Hitnu pomoć, ali je lekar mogao samo da konstatuje smrt.

Kako saznajemo, pretpostavlja se da je Marko parkirao „mercedes“ u garaži, zatvorio vrata i legao na zadnje sedište da odspava.

- Verovatno se ugušio od izduvnih gasova, jer nije odmah ugasio auto. Zbog čega on nije otišao kući da spava, a bio je preko puta svog stana, niko ne zna. Moguće je i da mu je pozlilo, pa se srušio i nije stigao da izađe. Ono što je sigurno jeste da u kolima nema tragova borbe, na telu nema povreda, što ukazuje na to da Marko nije ubijen - kaže izvor.

Spremaju sahranu

U porodici Tančić juče je vladala velika tuga, a Markov otac, skrhan od bola, rekao je da sprema sinu sahranu.

foto: Privatna Arhiva

- Policija će istražiti šta se dogodilo našem Marku, ali pretpostavlja se da se ugušio ugljen-monoksidom, jer na njegovom telu nema tragova nasilja. Sada spremam sahranu sinu, šta drugo da kažem, slomljeni smo - rekao je sa suzama u očima neutešni otac.

Komšije

VOLEO JE AUTOMOBILE

Komšije preminulog Marka imaju samo reči hvale za njega i njegovu porodicu.

- Jadan dečko! Nikad nije pio niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikad nije bilo problema - kažu komšije.

(Kurir.rs / Branka Travica / Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track