UBIO MUŽA LJUBAVNICE, DOBIO 20 GODINA ZATVORA! Uzeo je nož i zadao mu ukupno 33 povrede!
Foto: MUP Srbije

Presuda

UBIO MUŽA LJUBAVNICE, DOBIO 20 GODINA ZATVORA! Uzeo je nož i zadao mu ukupno 33 povrede!

Crna Hronika -

Ma­ti­ja Ba­šić iz Ze­mu­na pra­vo­sna­žno je osu­đen na 20 go­di­na za­tvo­ra zbog to­ga što je 8. ok­to­bra 2011. go­di­ne u sta­nu u Vu­ko­va­ru u Hr­vat­skoj sa svo­jom lju­bav­ni­com Je­le­nom Ko­va­če­vić ubio nje­nog su­pru­ga Bo­ri­sla­va.

Ka­ko je po­tvr­dio Ape­la­cio­ni sud u Beo­gra­du, Bo­ri­sla­va, su­pru­ga Je­le­ne Ko­va­če­vić, ko­ja je u me­đu­vre­me­nu osu­đe­na u Hr­vat­skoj, ubi­li su ka­ko bi ne­sme­ta­no mo­gli da na­sta­ve lju­bav­nu ve­zu.

Istra­gom je utvr­đe­no da su se njih dvo­je upo­zna­li pre­ko Fej­s­bu­ka, a po­tom stu­pi­li u ve­zu, u ko­joj su pre zlo­či­na bi­li če­ti­ri me­se­ca. Na­vod­no, pri­li­kom jed­nog od po­sled­njih su­sre­ta do­go­vo­ri­li su se da ubi­ju Je­le­ni­nog mu­ža.

- Kob­nog da­na, zna­ju­ći da Bo­ri­slav spa­va, Je­le­na je Ma­ti­ju, ko­ji je bio ispred vra­ta, po­zva­la da uđe. Ski­nuo je pa­ti­ke, po­ma­zio psa da ne bi la­jao, a po­tom ušao u so­bu u ko­joj je muž spa­vao na tro­se­du, dok je na dru­gom le­ža­ju bio sin po­ko­j­nog i Je­le­ne. Je­le­na je mu­žu na li­ce sta­vi­la ma­ra­mu, pre­ko ma­ra­me ja­stuk, a Ba­šić ga je pri­ti­snuo no­ga­ma i ru­kom. Uzeo je nož i za­jed­no sa Je­le­nom Ko­va­če­vić za­dao mu uku­p­no 33 po­vre­de - na­vo­di se u pre­su­di.

Sud je utvr­dio i da je Bo­ri­slav Ko­va­če­vić iskr­va­rio do smr­ti, a njih dvo­je su po­tom, da bi in­sce­ni­ra­li pro­va­lu, sko­va­li plan da Ba­šić ra­zva­li ula­zna vra­ta. Osu­đe­ni se, po­tom, vra­tio u Ze­mun, gde je i uha­p­šen.

Kurir.rs/ J.S. Foto: MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track