DETALJI DRAME U LUKSUZNOJ ZGRADI NA DEDINJU! Bežala preko terase da se spasi od muža, a sve KOMŠIJE IMAJU ISTI KOMENTAR
Foto: Google Street View

šta se zbivalo!?

DETALJI DRAME U LUKSUZNOJ ZGRADI NA DEDINJU! Bežala preko terase da se spasi od muža, a sve KOMŠIJE IMAJU ISTI KOMENTAR

Crna Hronika -

Filmska drama odigrala se u nedelju popodne u Ulici Jevrema Grujića, u elitnom delu Dedinja, kada je O. A. (51) pokušao da ubije svoju suprugu O. A. (51), pucajući na nju iz pištolja i to naočigled dvoje dece.

Nesrećna žena je ostala nepovređena pošto je pobegla kroz terasu, dok je on tračao ulicom za njom, sve vreme pucajući. Nakon toga odmah je uhapšen.

O. A, njegova supruga i njihovo dvoje dece žive tek tri godine u luksuznoj zgradi sa svega nekoliko stanova u mirnom delu Dedinja.

Stambena zgrada sa sve četiri strane okružena je kapijom koja ima interfon na više mesta sa ugrađenim kamerama, tako da se stvara utisak da "slučajni posetioci" u dvorištu zgrade nikako nisu dobrodošli.

- Nikada nisam čuo da su se oni svađali, ali opet niko ne zna kako to izgleda u njihovoj kući - kratko je poručio je jedan od komšija.

Policija je izašla na lice mesta nakon poziva građana koji su se uplašili nakon što su hici iz vatrenog oružja odjeknuli naizgled mirnim krajem.

U dvorištu luksuzne zgrade nalazi se prostrani travnjak. Sam kraj u kome se nalazi dom porodice je miran, prolaznika je veoma malo, a i čim se pojavi neko sa strane, većina se pita "šta traže na privatnom posedu".

Podsećamo, tokom napada žena se dala u beg preskočivši ogradu. Međutim, razjareni O. nije želeo da odustane već je krenuo za njom. Izašli su na ulicu, a on je ispalio još nekoliko projektila u njenom pravcu koji je, srećom, nisu pogodili.

Prestravljeni građani pozvali su policiju koja ga je ubrzo uhapsila. Ispostavilo se da je O. bio u alkoholisanom stanju. Kod njega je takođe pronađen i arsenal oružja - tri pištolja, prigušivač, municija raznog kalibra i čaure.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i na teret mu se stavlja pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track