TVOJ OTAC JE UKRAO DIJAMANTE, VRATIĆU TE KAD IH VRATI! Otmičar LAGAO Moniku o misterioznoj ženi iz Niške Banje
Foto: Printscreen/Facebook

doveo dete u zabludu

TVOJ OTAC JE UKRAO DIJAMANTE, VRATIĆU TE KAD IH VRATI! Otmičar LAGAO Moniku o misterioznoj ženi iz Niške Banje

Crna Hronika -

Ninoslav Jovanović oteo je devojčicu Moniku Karimanović slagavši je da je otima navodno jer njen otac duguje dijamant jednoj ženi, po čijem nalogu radi.

Odmotava se klupko oko otmice koja je podigla Srbiju na noge, a osumnjičeni Ninoslav Jovanović saslušan je o detaljima svog nedela. Naime, on je priznao kako je dete slagao da je oteta navodno zbog krađe dijamanata koju je izveo njen otac.

- Rekao sam joj odmah da je oteta, i da bude mirna, pa zaključao vrata automobila da ne iskoči. Usput sam joj složio priču da je moram oteti po nalogu jedne žene iz Niške Banje kojoj je njen otac ukrao dijamant. Rekao sam joj da kada dijamant bude vraćen, i ona će kući - ispričao je navodno Malčanski berberin.

foto: Kurir

Da podsetimo, Monika Karimanović (12), koju je Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, 20. decembra oteo i 10 dana je mučio i držao u zatočeništvu, uspela je da četvrtog dana, u jeku policijski potrage, pobegne od monstruma na ulicu!

Hrabra devojčica, koja je silovatelja gađala kamenjem, iznemogla i izmučena, međutim, vratila se u kuću u kojoj ju je Jovanović držao pošto je zapretio da će da joj ubije roditelje ako ode, tvrdi izvor Kurira iz istrage.

- Devojčica, koja je već bila u teškom stanju kada su 22. decembra po podne stigli u napuštenu kuću u mestu Orešac, uspela je da skupi hrabrost i istrči na ulicu. Međutim, monstrum je izleteo za njom i, uz pretnju da će joj ubiti roditelje, uhvatio je i vratio u kuću - kaže izvor.

On podseća da je Malčanski Berberin na saslušanju posle hapšenja priznao zločin, otmicu i silovanje devojčice, kao i da je detaljno opisao kako su se kretali.

Jovanović je otkrio da je nameravao da sa devojčicom beži automobilom koji je 20. decembra, pre otmice, ukrao od rođaka u Malči, ali da je zbog udesa koji su imali odlučio da nastave peške. - Ispričao je da se u ukradenom automobilu vozio besciljno sve dok u Brzom Brodu nije video devojčicu sa školskim rancem, i istog trenutka odlučio je da je otme - kaže sagovornik i podseća da je monstrum devojčicu namamio tako što joj je rekao da radi kao električar u njenoj školi. Kad je Monika shvatila da je ne vozi ka školi, navodno joj je rekao da ju je oteo jer je njen otac ukrao neke dragocenosti.

Kurir.rs, AlO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track