MLADIĆ NAPAO ŽENU I TASTA: Pretio im sekirom i hteo da ih zapali
Foto: Privatna Arhiva

Nasilje

MLADIĆ NAPAO ŽENU I TASTA: Pretio im sekirom i hteo da ih zapali

Crna Hronika -

Osumnjičeni je kobnog dana ujutru, u alkoholisanom stanju, najpre započeo svađu s nevenčanom suprugom u njenoj porodičnoj kući a zatim je uzeo sekiru i skalpel i njima počeo da zamahuje prema supruzi i njenom ocu

N. T. (21) iz Donjeg Milanovca uhapšen je zbog sumnje da je 7. januara pod dejstvom alkohola pretio da će sekirom i skalpelom ubiti nevenčanu suprugu M. M. (38) i njenog oca.

Stravično porodično nasilje se, kako saznajemo, dogodilo u njihovoj porodičnoj kući u selu Kudreš kod Golupca.

- Osumnjičeni je kobnog dana ujutru, u alkoholisanom stanju, najpre započeo svađu s nevenčanom suprugom u njenoj porodičnoj kući u Kudrešu. Nakon toga uzeo je sekiru i skalpel i njima počeo da zamahuje prema supruzi i njenom ocu, koji se u međuvremenu umešao u svađu da bi zaštitio ćerku - rekao je izvor i dodao:

- N. T. je sekirom udario u drveni sto, on se raspao na dva dela, a parče iverice je njegovog tasta pogodilo u čelo. Nakon toga osumnjičeni je polio benzinom drva za ogrev i uzeo upaljač, preteći da će da ih ubije tako što će izazvati požar. Pošto su njih dvoje pobegli, pozvali su policiju, koja je ubrzo došla i uhapsila osumnjičenog.

Prilikom saslušanja N. T. je u potpunosti negirao krivicu, ali mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio porodično nasilje.

Kurir.rs/B. T./Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track