TITOVOM SARADNIKU 17 GODINA ZATVORA: Pokušao šverc dve tone kokaina
Foto: Printscreen

SUD U PERUU ODLUČIO

TITOVOM SARADNIKU 17 GODINA ZATVORA: Pokušao šverc dve tone kokaina

Crna Hronika -

David Cufaj, čovek blizak misterioznom bosu iz Srbije, osuđen je zbog šverca droge.

David Cufaj (24), koji je početkom 2017. uhapšen u Peruu zbog pokušaja šverca dve tone kokaina, osuđen je u toj državi na 17 godina zatvora.

On se, međutim, kako prenose peruanski mediji, nije pojavio na izricanju presude, pa će za njim ponovo biti raspisana poternica.

- Utvrđeno je da je on finansirao tovar od dve tone kokaina koji je bio sakriven u konzervama špargle, a to je trebalo da bude transportovano u Belgiju - navedeno je u presudi.

Peruanski mediji podsećaju da je ubrzo posle hapšenja u januaru 2017. Cufaj pušten na slobodu. Oni su tada naveli da je prihvaćen njegov zahtev u kom je obećao da neće bežati, ali i da živi u vanbračnoj zajednici s devojkom koja je pred porođajem.

- Zbog toga što se sada nije pojavio pred sudom na izricanju presude ponovo će biti izdat nalog za njegovo hapšenje - preneli su mediji.

Podsetimo, bivši bokser, prema nezvaničnim informacijama, bio je saradnik misterizonog Srbina po nadimku Tito, koji je jedan od vodećih narko-bosova u Južnoj Americi.

- Cufaj je u žižu javnosti ponovo dospeo u martu 2019, kada je jedan peruanski list objavio njegovu fotografiju sa bivšom misicom Kamili Kanikobi. Kanikobijeva je demantovala vezu s njim - podseća izvor.

Kurir.rs/J. S./Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track