DOMIŠLJATI BUGARI CIGARETE UPAKOVALI NA NEVEROVATNO MESTO Oštrom oku srpskih carinika nije promakla njihova prevara FOTO
Foto: Carina Srbije

na gradini

DOMIŠLJATI BUGARI CIGARETE UPAKOVALI NA NEVEROVATNO MESTO Oštrom oku srpskih carinika nije promakla njihova prevara FOTO

Crna Hronika -

Srpski carinici otkrili su na graničnom prelazu Gradina 300 paklica cigareta koje su bile zapakovane u kutije hrane, keksa, napolitanki i malih kućnih aparata.

U saopštenju Uprave carina se navodi da su cigarete otkrivene 9. januara u automobilu bugarske regstracije.

foto: Carina Srbije

"Njime su ka Italiji putovala dvojica 30-godišnjih bugarskih državljana, koji su carinicima rekli da kod sebe pored ličnih stvari imaju nešto malo hrane i dva boksa cigareta. Detaljnim pregledom njihovih stvari, carinici su utvrdili da su sa sobom poneli čak 32 boksa cigareta", navodi se u saopštenju.

Ono što je posebno zanimljivo je kako su paklice bile pažljivo upakovane u plastične kutije za hranu, kartonske kutije keksa, pakovanja napolitanki i originalne kutije malih kućnih aparata.

Samo letimičnim pogledom, bez detaljnog pregleda i otvaranja svake kutije ponaosob, teško da bi se moglo uočiti da se umesto „super secka“, mini plinskog rešoa, aparata za espreso kafu i mini ventilatora u kutijama zapravo kriju cigarete, koje zahvaljujući budnosti carinika ipak nisu stigle do Italije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja