SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ KOD STEPOJEVCA: Muzičar poginuo kad se vraćao od lekara
Foto: Privatna Arhiva

NESREĆA

SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ KOD STEPOJEVCA: Muzičar poginuo kad se vraćao od lekara

Crna Hronika -

Dobrija Mijatović (60) izgubio je život kada je svojim „puntom“ prešao u suprotnu traku i zakucao se u kamion sa cisternom

Dobrija Mijatović (60) iz Lazarevca poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče desila na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca, kada se, upravljajući automobilom „punto“, sudario s kamionom-cisternom.

Vozača su iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Kako nezvanično saznajemo, saobraćajna nesreća desila se kada je Mijatović iz nepoznatog razloga skrenuo u levu kolovoznu traku i direktno se sudario s kamionom.

Bio vezan

- „Punto“ se kretao iz pravca Beograda ka Čačku. U jednom trenutku je prešao u levu traku i prednjim levim delom udario u cisternu. Od siline udarca automobil je odleteo nekoliko metara. Vozač automobila je bio vezan, a vatrogasci su isekli pojas kako bi ga izvukli iz olupine - kaže izvor Kurira.

Prema rečima prijatelja nastradalog Mijatovića, on je bio poznati lokalni muzičar, a radio je i u domu zdravlja Lazarevac u računovodstvu.

Svi ga hvale

- Dobrija je bio čovek koga si samo mogao da poželiš da poznaješ. Radio je u domu zdravlja i bio je odličan muzičar. Svirao je harmoniku i klavijature. Iza sebe je ostavio suprugu, dva sina, ćerku i troje unučadi - priča prijatelj poginulog i nastavlja: - Kako sam čuo, on je u četvrtak bio na kontroli kod lekara i vraćao se kući, posle čega je trebalo da ide na neku svirku. Moguće je i da mu je iznenada pozlilo za volanom, pa je zbog toga prešao u suprotan smer, ali to će istraga da utvrdi.

Prijatelj dodaje da će Dobrija Mijatović biti sahranjen danas u Lazarevcu.

Kurir.rs/ J. R. Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track