UŽASAN ZLOČIN POTRESAO SOMBOR: Marko Đurović (28) ubijen nasred ulice dok je šetao s ocem!
Foto: Privatna Arhiva

brutalno

UŽASAN ZLOČIN POTRESAO SOMBOR: Marko Đurović (28) ubijen nasred ulice dok je šetao s ocem!

Crna Hronika -

Zastrašujuće: Policija traga za nepoznatim napadačem koji je iznenada prišao Marku Đuroviću (28) i dva puta ga nožem ubo u srce

Marko Đurović (28) iz Sombora ubijen je preksinoć na Prvomajskom bulevaru u tom gradu kad mu je prišla nepoznata osoba s kapuljačom na glavi i nožem u ruci i nasmrt ga izbola, bez reči i to pred očima njegovog oca!

Kako saznajemo, policija i dalje traga za osumnjičenim ubicom, a i motiv hladnokrvnog zločina još uvek je misterija.

Umro u apoteci

- Sve se desilo u ponedeljak oko 18.30 sati, dok se Marko sa ocem šetao Bulevarom. U jednom trenutku na Marka je nasrnuo muškarac sa crnom kapom. Dva puta ga je ubo nožem u predelu srca i pobegao u pravcu Staparskog puta. Iako teško ranjen, Marko je nekako uspeo da dođe do obližnje apoteke i tu zatraži pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama - kaže naš izvor.

U apoteci na Prvomajskom bulevaru, gde je Marko preminuo nakon ranjavanja, juče je vladao muk. - Da, ovde je preminuo, nažalost. Nisam bila u smeni, koleginice su mi ispričale. Navodno je ranjen malo dalje odavde - kratko je rekla apotekarka.

Brutalni zločin šokirao je građane Sombora, a tragedijom su pogođeni svi koji su poznavali ubijenog Marka, za koga imaju samo reči hvale. - Bio je dobar momak, koji se nikome nije zamerio. Ne znam da li se slučajno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i postao žrtva pomahnitalog ludaka ili iza toga postoji neka nama nepoznata priča - kaže Markov poznanik i dodaje da je Marko rođeni brat supruge jednog inspektora u Somboru.

Porodica neutešna

- Vrtim po glavi zbog čega bi neko naudio Marku, koga svi znamo kao dobrog, mirnog i finog momka iz kraja. Poznavao sam ga, bio je izuzetno lep i zgodan dečko, devojke su ga obožavale. Redovno je išao u teretanu, i zbog kondicije i zbog izgleda - kaže poznanik.

Ubijeni mladić iza sebe je ostavio roditelje, brata i sestru, a njegova kuća na periferiji Sombora juče je bila zavijena u crno. Markova majka juče se nakratko pojavila na kapiji porodične kuće, ali je nesrećna žena samo odmahnula rukom, ne mogavši da razgovara s novinarima. - Molim vas, pustite nas da tugujemo. Porodica ne želi da daje izjave - rekla je mlađa žena, koja je otvorila vrata kuće.

Potraga za napadačem

UBICA NIJE MIGRANT

Policija je pokrenula intenzivnu potragu za nepoznatim napadačem. - Nemamo nikakvih novih saznanja, osim toga da se ne radi o napadu migranata, kako su neki posumnjali u prvi mah. Naime, potvrđeno je da je napadač pričao na čistom srpskom jeziku - kaže izvor i dodaje da je posle zločina policija zatvorila Prvomajski bulevar na tri sata, dok je trajao uviđaj.

Komšije pomažu

ZAŠTO BI NEKO ŽELEO DA GA UBIJE?

Komšija Đurovića skuplja novac za pomoć porodici pokojnog Marka.

- Idem od kuće do kuće i plačem. Plaču i svuda gde odem. Ovo je ogromna tragedija, ne znam kako će njegovi sve ovo izdržati. Marka znam, bio je divan i dobar mladić. Jedno vreme je radio kao konobar na Malti, gde mu je i otac bio. Onda se nešto razboleo i više nije odlazio. Bio je primeran mladić, ne znam zašto bi neko poželeo da ga ubije - priča kroz suze komšija.

Kurir.rs/ Jasminka Miljuš Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja