Najnovije vesti

KOMŠIJA MARIO OČAJAN: Nisam znao da su deca u šupi! Iz vatre im spasao psa a on sutradan uginuo od tuge za mališanima
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

duša ga boli, tuga i neverica u maloj moštanici

KOMŠIJA MARIO OČAJAN: Nisam znao da su deca u šupi! Iz vatre im spasao psa a on sutradan uginuo od tuge za mališanima

Crna Hronika
11:28h

Spasao sam psa, ali ne i decu. Nisam znao da su u šupi koja je gorela. Verujte, da sam znao, uleteo bih unutra, kaže komšija porodice koju je zadesila tragedija

BEOGRAD - Komšija Mario Mitrović, koji je uskočio u vatru i spasao psa, kaže da nije znao da su deca u šupi.

- Spasao sam psa, ali ne i decu. Nisam znao da su u šupi koja je gorela. Verujte, da sam znao, uleteo bih unutra. Pogotovo mi je bilo teško kada sam ujutro ugledao njihovog mrtvog psa. Ej, bre, uginuo je od tuge za tom decom. Sinoć je bio dobro, nahranio sam ga, a ujutro ga zatekao nadomak zgarišta - rekao je Miro.

Podsetimo, kako je Kurir već pisao o ovoj strašnoj tragediji, Slavica Tofilović, majka Marka (11) i Dušice (9), koji su nastradali u požaru, kaže da ne može više da živi u domaćinstvu u kom je ostala bez dvoje dece

- Moji Marko i Dušica bili su nerazdvojni, kao blizanci. Sve su zajedno radili i delili. Bili su iste visine i građe i nosili isti broj patika. Dušica je kukala kako će bez Marka kada on od septembra krene u Barič u peti razred, a ona ostane u Moštanici. Otišli su zajedno, zauvek.

Ovim rečima počela je bolnu ispovest za Kurir Slavica Tofilović, koja je u četvrtak u stravičnom požaru u Maloj Moštanici kod Beograda izgubila sina Marka (11) i ćerku Dušicu (9), dok je njena najstarija ćerka Milica (13) izbegla smrt jer je u trenutku nesreće spavala u kući. Brat i sestra izgubili su život kada se oko 14.40 u Ravaničkoj ulici zapalila šupa u njihovom dvorištu.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...