AKCIJA POLICIJE U LAZAREVCU: Uhapšen čovek s liste narko-dilera
Foto: Facebook

MUP

AKCIJA POLICIJE U LAZAREVCU: Uhapšen čovek s liste narko-dilera

Crna Hronika -

Zoran I. (47) iz Lazarevca priveden je zbog sumnje da je trgovao drogom u ovom gradu

Zoran I. (47) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je trgovao drogom. Privedeni Zoran je, inače, već više od godinu dana na spisku ozloglašenih narko-dilera iz Lazarevca u ovom gradu koje objavljuje udruženje građana „Sveti Sava“.

Na Fejsbuk profilu ovog udruženja, koje se služi svim sredstvima da smanji prodaju narkotika deci u svojoj okolini, ima dosta informacija u vezi sa uhapšenim:

- Drogu prodaje lično, tokom celog dana u Crljenima iz svog stana na Staroj koloniji. Mušterije dovoze taksisti iz Lazarevca. Sve se dešava naočigled komšija iz tog kraja i svi znaju šta se radi... Malopre mi javio čovek koji je komšija. Kaže da dolaze i devojke, izađu iz taksija, odu do stana, uzmu robu i taksijem nazad. I tako preko celog dana opušteno skroz. Sve se ovo dešava naočigled dece i celog komšiluka. Pitamo sve nadležne koliko puta moramo da prijavimo ovog gada da biste ga uhapsili?!

Koliko su građani ogorčeni, svedoči i jedan od komentara na profilu koji se odnosi na nemoć da se bilo šta promeni.

- Među narko-dilerima na koje upozoravamo ima i onih koji se ne libe da odu i na sahranu svojih žrtava. Koliko to bezobzirno može da bude - pitaju se članovi udruženja građana „Sveti Sava“.

O uhapšenom Lazarevčaninu kažu i da je nekoliko puta odgovarao za krivična dela koja je počinio, ali po izlasku iz zatvora nastavio bi po starom.

Inače, na Fejsbuk profilu „Udruženje građana Sveti Sava“ pored uhapšenog Zorana I. ima još devet imena i fotografija narko-dilera.

Motiv spiska je, kako su objasnili, nezainteresovanost nadležnih da reše problem narkomanije i prodaje droge.

(Kurir.rs / J. R. / Foto: Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja