požar je izbio oko 12 sati, povređenih nema

KURIR TV KRAJ DRAME NA VOŽDOVCU: Lokalizovan požar u Hotelu N, evakuisana dva omladinca Crvene zvezde! Kuljao gust dim

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je izbio danas oko 12.30 časova na prvom spratu hotela „N“ na Voždovcu i tom prilikom niko nije povređen.

Kako su u prvi mah javili beogradski mediji, "dvoje dece bilo je zarobljeno na simsu prozora, na trećem spratu" Hotela N u Beogradu, koji se nalazi na Voždovcu, u Bilećkoj 57.

1 / 19 Foto: Tamara Trajković
foto: Kurir

U prvi mah je bilo javljeno da je reč o deci koju su okupljeni prolaznici bodrili do dolaska vatrogasaca. Međutim, reč je o omladincima CZ iz unutrašnjosti koji tu žive. U trenutku izbijanja požara, saznaje Kurir, svi su bili na ručku, a najteže je bilo onima koji su se zatekli na drugom i trećem spratu da siđu dole jer je sve bilo puno dima.

Zato su omladinci FK CZ otvorili prozor na prvom spratu i oslonili se na sims da se nadišu vazduha a u tom trenutku su ih vieli prolaznici.

foto: Tamara Trajković

U intervenciji učestvuju 22 vatrogasca-spasioca sa 7 vatrogasnih vozila. Požar je brzo lokalizovan, a skoro i dogašen mada su policija i vatrogasci iz predsostrožnosti i dalje tamo.

Podsetimo, u prostorijama Hotela N, danas nešto posle 12 sati, izbio je požar.

Oko hotela odmah se okupio veliki broj prolaznika koji su bodrili dva omladinca Zvezde dok nisu došli vatrogasci.

foto: Tamara Trajković

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track