PRETUČEN GLUMAC U GORNJEM MILANOVCU: Huligani među kojima i sin lokalnog političara šutirali i udarali mladića (19)
Foto: printscreen facebook

napad

PRETUČEN GLUMAC U GORNJEM MILANOVCU: Huligani među kojima i sin lokalnog političara šutirali i udarali mladića (19)

Crna Hronika -

Glumca amaterskog „Milanovačkog pozorišta“ Krsmana Nedeljkovića, devetnaestogodišnjeg učenika četvrtog razreda Gimnazije „Takovski ustanak“ iz Gornjeg Milanovca, krvnički je pretukla grupa huligana.

Nedeljković je pretučen oko jedan sat posle ponoći u subotu, u centru varošice Rudnik na istoimenoj planini, dok je pokušavao da huligane razdvoji od svog prijatelja kojeg su pre toga iz nepoznatog razloga napali. On je sa prijateljem čekao taksi koji je pozvao, kada su napadnuti.

Nedeljkovića su huligani prvo udarcima oborili na zemlju, a zatim ga tukli nogama, čak i kada je pao u nesvest. Prema saznanjima portala gminfo, dok su ga jedni tukli na zemlji, drugi su branili očevicima da priđu i spreče batinanje bespomoćnog mladića.

Grupa huligana je, kako gminfo saznaje, pre toga „upala“ na žurku u kafić u centru ovog mesta, u kome je grupa mladih proslavljala osamnaesti rođendan svoje drugarice. Prema rečima Vladimira Nedeljkovića, oca mladića i poznatog milanovačkog grafičkog dizajnera, Krsmanu se povrede još utvrđuju, ali je van životne opasnosti, i nalazi se u gornjomilanovačkoj bolnici.

Krsman Nedeljković je, inače, unuk poznatog milanovačkog glumca Branka Nedeljkovića, a dedinim stopama je krenuo još od predškolske scene, dok je jedan od napadača, kako gminfo saznaje, sin poznatog milanovačkog političara. Policijska uprava se ovim povodom još nije oglasila, a kako saznajemo, huligani su od ranije poznati policiji.

Kurir.rs/gminfo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track