Najnovije vesti

UMREĆE TI ĆERKA, AKO NE URADIŠ OVO Lažna vračara iz Bogatića ojadila ženu iz Kosjerića, uzela joj sve pare koje je imala
Foto: Shutterstock

BRUTALNa prevara

UMREĆE TI ĆERKA, AKO NE URADIŠ OVO Lažna vračara iz Bogatića ojadila ženu iz Kosjerića, uzela joj sve pare koje je imala

Crna Hronika

Žena Đ.P. iz Bogatića optužena je da je jednoj ženi iz Kosjerića uzela veliku količinu novca pretvarajući se da je vidovnjakinja.

Đ. P. se 12. decembra prošle godine nepozvana pojavila na vratima kuće M. S. iz Kosjerića i ovoj ženi rekla da će joj 14-godišnja ćerka umreti. Rekla je o sebi da može da predvidi nesreću, ali i da skine crnu magiju zbog čega je i došla da joj pomogne. Preplašena M. S. poverovala je neznanoj gošći.

Da bi joj skinula "zle čini" Đ. P. je od M. S. tražila da u čaršav zavije hleb, so, kafu i sav novac koji ima u kući i da taj smotuljak tri dana drži na ormaru. Ne sumnjajući u prevaru, M. S. je u čaršav stavila 3.000 evra i 7.000 švajcarskih franaka. Pošto je odradila sve kako joj je rečeno, Kosjerka je izašla iz sobe u kojoj je ugostila "vidovnjakinju", ali kada se vratila nje nije bilo.

Ni iznenadni nestanak žene "koja je došla da joj pomogne" nije bio sumnjiv M. S. Da je bila žrtva prevare shvatila je tek posle tri dana kada se popela da sa ormara skine onaj čaršav, ali njega tamo nije bilo. Slučaj je prijavila policiji koja je nekoliko dana kasnije u Bogatiću pronašla i uhapsila Đ. P. koja je poznata po sličnim nedelima.

Optužnicom joj je na teret stavljeno da je počinila krivično delo prevare pošto je ženu iz Kosjerića dovela u zabludu. Đ. P. je tokom istrage porekla navode optužnice, a juče se nije pojavila na početku suđenja.

(Kurir.rs/ Blic, V.L./ FOTO: Shutterstock/Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...