SATAROM PRETIO PRODAVAČICI: Maskirani razbojnik (19) oteo dnevni pazar iz trafike! PRIŠUNJAO JOJ SE SA LEĐA!
Foto: S.U.

pljačka

SATAROM PRETIO PRODAVAČICI: Maskirani razbojnik (19) oteo dnevni pazar iz trafike! PRIŠUNJAO JOJ SE SA LEĐA!

Crna Hronika -

KIKINDA - Policija je uhapsila S.P. (19) iz Kikinde, jer je maskiran i sa satarom u ruci oteo dnevni pazar od prodavačice u trafici u Mikronaselju.

Razbojništo se dogodilo 12. februara, oko 20 sati. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

- Razbojnik je na glavi imao kapuljaču. Bio je maskiran. U ruci je držao sataru. Ništa nije govorio. Samo je našoj koleginici pokazao na kasu i ispružio kesu u koju je ona stavila pazar. Najstrašnije od svega je da joj se nečujno pojavio iza leđa - ispričale su Kuriru preplašene radnice ove trafike, koja je poslednjih godina već bila na meti lopova i razbojnika.

foto: S.U.

Ovo nije prvi put da u Kikindi razbojnici do novca dolaze tako što u trafike i prodavnice upadaju maskirani i sa satarama u rukama. Sredinom juna prošle godine, razbojnik je sa fantomkom na glavi i satarom u ruci ušao u poštansku filijalu u Mikronaselju i odneo veću svotu novca.

Samo nekoliko sati kasnije, pripadnici kriminalističke policije PU Kikinda, u Borči su, u aubobusu na liniji Kikinda- Beograd, uhapsili T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde. Kod njih je tada pronađeno oko 250.000 dinara, skoro sav otuđen novac iz poštanske.

Kurir.rs/S. U.

Foto S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track