KRENULI NA RAD U NEMAČKU PA NASTRADALI: Kombi sleteo sa puta ŽENA POGINULA, a šestoro putnika povređeno!
Foto: Foto N. H.

tragedija kod feketića

KRENULI NA RAD U NEMAČKU PA NASTRADALI: Kombi sleteo sa puta ŽENA POGINULA, a šestoro putnika povređeno!

Crna Hronika -

SUBOTICA – Snežana K. iz Čačka (1950) poginula je danas u saobraćajnoj
nesreći, a šest osoba koje su bile u istom kombiju vršačkih registracijha povređeno je u toj nesreći, na putu Novi Sad prema Horgošu, kod mesta Feketić.

To je za Kurir potvrdila javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Livija Panić.

- Kombi se kretao iz pravca Vršca ka graničnom prelazu Horgoš, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i sleteo u kanal pored puta. Razlog zbog kog je došlo do nesreće još nisu utvrđeni. Prema dosadašnjim saznanjima šest povrešenih osoba je zbrinuto u bolnicama u Vrbasu i Subotici, kaže Livija Panić.

Nesreća se dogodila oko 14 sati i 30 minuta, na 71. kilometru autoputa E 75, a kombi vršačkih registracija je iz nepoznatih razloga skrenuo ka zaštitnoj ogradi. Kako Kurir saznaje svi su putnici državljani Srbije, a u kombiju ih je bilo sedmoro, putovali su za Nemačku. Vozač kombija je ugruvan, a kako saznajemo nije bio pod dejstvom alkohola.

Veštačenjem će biti utvrđen razlog nesreće, a za vozača kombija nije određen pritvor. Ekipe Hitne pomoći su brzo došle na mesto nesreće i četvoro povređenih je smešteno u subotičku bolnici a dvoje u bolnicu u Vrbasu.

Kurir.rs/N. H.

Foto N. H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja