UŽAS U KRALJEVU, IZBODEN MLADIĆ ISPRED PICERIJE: Dvojica ga napala kad je otišao da večera
Foto: T.S.

nasilje

UŽAS U KRALJEVU, IZBODEN MLADIĆ ISPRED PICERIJE: Dvojica ga napala kad je otišao da večera

Crna Hronika -

Kraljevačka policija traga za napadačima koji su nožem izboli mladića. Policija u Kraljevu intenzivno traga za dvojicom muškaraca od kojih je jedan fizički napao, a drugi više puta nožem izbo dvadesetogodišnjeg V. K. iz Kraljeva.

Kako Kurir saznaje, slučaj se dogodio prošlog vikenda u jednoj piceriji u Hajduk Veljkovoj uliciu Kraljevu.

"Jedan od napadača prišao je mladiću koji je u piceriji večerao sa leđa i držao ga kako bi ga onesposobio da pruži otpor, dok ga je drugi u isto vreme spreda izbo nekoliko puta nožem. Te večeri mladić je sedeo sa prijateljima koji od straha i zbog pretrpljenog šoka nisu uspeli čak ni da reaguju", rekao je Kuriru izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema navodima izvora, mnogi Kraljevčani i dalje su uznemireni zbog ovog događaja, jer je mladić, kako se tvrdi, napadnut i izboden nožem bez ikakvog povoda.V. K. (20) iz Kraljeva je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka, gornjih idonjih ekstremiteta, i sa teškim telesnim povredama zbrinut je u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni, koji se od tog nemilog događaja nalaze u bekstvu, odranije su poznati policiji. O ovom događaju obavešteno je i nadležno Tužilaštvo, a potraga za njima je u toku.

(Kurir.rs/J. S./Foto ilustracija: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja