POZNATI KREATOR PONOVO PRIVEDEN: Darko omamio momka i hteo da mu skine pidžamu! Kostić: IZVINJAVAM SE NEĆU VIŠE
Na meti zakona... Darko Kostić, Foto: Vladimir Šporčić

MUP

POZNATI KREATOR PONOVO PRIVEDEN: Darko omamio momka i hteo da mu skine pidžamu! Kostić: IZVINJAVAM SE NEĆU VIŠE

Crna Hronika -

Darko Kostić (40) uhapšen nakon što ga je B. Z. (25) iz Podgorice optužio za seksualno zlostavljanje, u stanu pronađeni spid i „dijazepam“

Kreator Darko Kostić (40) priveden je juče u policijsku stanicu Stari grad nakon što ga je Podgoričanin B. Z. (25) prijavio da ga je u njegovom stanu napao, udario u glavu i tražio mu da skine pidžamu! U stanu je, kako saznajemo, navodno pronađena droga spid i tablete „dijazepama“.

foto: Vladimir Šporčić

Incident se dogodio oko pet časova ujutru u Ulici kneginje Ljubice u Beogradu. - Kostić je tokom noći došao u stan B. Z., s kojim se upoznao preko jedne aplikacije.

Kako je mladić ispričao, kreator je doneo flašu soka, pa su popili po čašu. Njemu je odmah posle toga pozlilo i tvrdi da je gubio svest - kaže naš izvor iz istrage: - B. Z. je ispričao da ga je Kostić udario šakom po glavi i kazao mu da skine pidžamu.

SERIJA INCIDENATA

foto: Kurir
  • Protiv njega se vodi postupak zbog polnog uznemiravanja maloletnika L. J. i nedozvoljenog držanja droge.
  • U maju prošle godine podneta prekršajna prijava zbog razbijanja pepeljare.
  • U oktobru 2018. Vojislav B. ga optužio da je skinuo kondom tokom seksa s njim i ejakulirao u njega.
  • Nekoliko nedelja posle toga pojavio se snimak na kome se vidi kako kreator leluja po ulici i zakucava se u zid.
  • Navodno, kod njega je 2017. godine, nakon što mu je pozlilo u stanu, pronađen takozvani tečni ekstazi, „droga za silovanje“, što je on negirao.

Uspeo je da pozove policiju, koja je tokom pretresa u džepu kreatora pronašla kesicu u kojoj se nalazio prašak za koji se sumnja da je spid, a otkrivene su i tablete „dijazepama“. Kreator je priveden u policijsku stanicu - dodao je sagovornik Kurira.

foto: Printskrin/Facebook

Kostić je, navodno, u policiji negirao sve i ispričao da mu je namešteno. - On je objasnio da je kobne večeri došao kod mladića u stan na njegov poziv, ali da mu je B. Z. posle nekoliko sati rekao da ide kući. Navodno, dok je tražio ključeve od stana i sako, mladić mu je rekao da će zvati policiju i izašao iz stana.

Kostićev advokat

LAŽNE OPTUŽBE

Dimitrije Ilić, advokat Darka Kostića, potvrdio je za naš list da je njegov klijent priveden. - Ovo je jedna u nizu lažnih optužbi protiv Darka jer danas svako svakog može da prijavi. On je izjavu dao u policiji, uz konsultaciju s braniocem, koji, s obzirom na beznačajnost prijave, nije želeo da se pojavi - kazao je Ilić za Kurir.

Kao dokaz za sve to ispričao je da postoji video-nadzor - objašnjava izvor: - Posle davanja izjave on je pušten, a protiv njega će najverovatnije biti podneta prijava za posedovanje droge, iako je on negirao da su narkotici njegovi i kazao da pripadaju B. Z, protiv koga će biti podneta ista prijava - kaže izvor.

Kurir.rs/ Jelena Ivić Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track