DRAMA U PANČEVU! UKRADENA BEBA OD 8 MESECI: Roditelji nahranili dete i legli da spavaju, kad su ustali nije je bilo!
Foto: Profimedia

strašno

DRAMA U PANČEVU! UKRADENA BEBA OD 8 MESECI: Roditelji nahranili dete i legli da spavaju, kad su ustali nije je bilo!

Crna Hronika -

Drama je počela oko sedam sati, kada su Željko Z. (28) i Jasmina N. (35) prijavili policiji nestanak njihove osmomesečne bebe. Žena je rekla da je bebu nahranila oko 4 sati ujutru, nakon toga su suprug i njih dve nastavile da spavaju.

Željko se probudio u 7 sati i tada je primetio da bebe nema u kući, nakon čega je pozvao policiju. Policija je obavila uviđaj, a roditelji su prošli poligraf gde je utvđeno da stvarno ne znaju gde im je dete.

Sve policijske snage su uključene u potragu da bi nekoliko sati kasnije u saradnji sa građanima, konkretno sa vozačem autobusa, na jednoj prigratskoj liniji, u blizini kuće gde stanuju, pronađena beba, živa i zdrava u dečijim kolicima. Pored kolica, u kojima je bila beba, nalazila se 12-godišnja devojčica M.O. koja se bavi prosjačenjem.

Ona je u neformalnom razgovoru priznala da se u 5 i 30 sati ušunjala u kuću i ukrala bebu. Navodno, ona je to uradila jer joj se sestra nalazi u hraniteljskoj porodici, a želi da ima bebu. O svemu su obavešteni Centar za socijlani rad i nadležno VJT u Pančevu.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track