5 MINUTA PRE SMRTI JELENA JE POSLALA OVAJ SMS: Sad se pojavio i novi svedok i to tetka svirepo ubijene pevačice
Foto: Ana Paunković

nastavljena saslušanja svedoka

5 MINUTA PRE SMRTI JELENA JE POSLALA OVAJ SMS: Sad se pojavio i novi svedok i to tetka svirepo ubijene pevačice

Crna Hronika -

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavlja se pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka.

Milana Šišić, doktorka Doma zdravlja Borča, potvrdila je da je ona u 16.43 razmenila poruke sa Jelenom Marjanović.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, prema optužnici, Jelena je ubijena na nasipu između 16.47 i 17.10 sati. Milana Šišić, koja je inače udovica Nezira Šišića kojeg je ubila Olivera Krsmanić, otkrila je da su se dopisivale o zdravstvenom stanju Jelenine majke Zorice, koja je bila teško bolesna.

- Ja sam joj saopštila da su stigli neki rezultati a ona je pitala šta bi trebalo dalje da joj daje od lekova. U poslednoj poruci mi je napisala: "Ok. Od čega ovo drugo može da bude, da nije od zračenja?" - ispričala je doktorka.

Prodavačica Magdalena Radojević, u to vreme radila je u jednoj radnji u Borči gde je Zoran kupovao odeću takođe je svedočila danas.

- Zoran je sa ocem 3-5 dana pre Jelenine smrti bio u radnji i kupio dva ili tri para kamuflažnih pantalona i isto toliko majica.

Inače, sudsko veće prihvatilo je predlog Tužilaštva da kao svedok u postupku bude saslušana Ljubica Manojlović, rođena sestra Zorice Krsmanović, majke Jelene Marjanović. Ona do sada nije saslušavana, i prvi iskaz o svemu što zna daće uskoro pred sudom.

(Kurir.rs/J. Spasić/ FOTO: Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track