MLADIĆ UBIO POZNANIKA: Žrtva pala s mosta u reku!
Foto: Privatna Arhiva

Zločin: KRVAVI OBRAČUN U RAKOVICI

MLADIĆ UBIO POZNANIKA: Žrtva pala s mosta u reku!

Crna Hronika -

Užas Fadil H. (19) osumnjičen da je posle pijanke i tuče, za vreme policijskog časa, na mostu na reci Topčiderki usmrtio Dejana J. (41)

Fadil H. (19) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče, tokom policijskog časa, u Vareškoj ulici ubio Dejana J. (41), sa kojim je prethodno pio tokom cele večeri.

Krvavi obračun dogodio se oko 22 sata, a Dejan J. navodno je od udaraca koje je dobio pao s mosta u reku Topčiderku.

Svađa pa tragedija

- Fadil H. je sa komšijom Zoranom Ć. tokom večeri pio u društvu sa Dejanom J. uprkos tome što je na snazi bila zabrana kretanja. Oni su se u nekom momentu posvađali i potukli, pa su muškarci počeli da se jure niz Varešku ulicu, do mostića preko reke. Navodno, tu su sustigli Dejana J. i izudarali ga, a pokojni je počeo da preti da će skočiti. Međutim, tada ga je udario Fadil H., Dejan je izgubio ravnotežu, pao u reku i stradao - priča naš izvor iz istrage:

- Osumnjičeni je uhapšen oko pet sati ujutru, a protiv još trojice muškaraca koji su učestvovali u tuči podnete su krivične prijave zbog nepoštovanja policijskog časa - objasnio je naš sagovornik.

Otac uhapšenog Fadila kazao je da je tačno da je njegov sin uhapšen.

- On je prekjuče otišao sa komšijom da pije, a kako sam čuo, priključio im se i taj ubijeni muškarac, koji je iz neke druge male i kog mi ne poznajemo. Očigledno su se potukli, jer moj sin je kući došao sav izubijan i nije želeo da mi kaže šta se dogodilo - priča čovek koji nije želeo da kaže svoje ime jer je uplašen:

Alkohol je za sve kriv

- Ubrzo su mi se policajci pojavili na vratima i odveli Fadila. Šta da kažem, sin mi je, ima samo devetnaest godina, život je upropastio i sebi i porodici tog čoveka. Robijaće, a pre ovoga ništa nije loše uradio. Verujem da je alkohol kriv za sve, a on nikada ranije nije pio, jer ni ja to ne radim. Mnogo mi je teško - priča otac osumnjičenog sa suzama u očima.

Kako kaže, ovo nije prva tragedija u njihovoj porodici.

- Moj brat, Fadilov stric, stradao je svojevremeno u sličnoj situaciji... Ali ne mogu da pričam o tome - kazao je otac.

(Kurir.rs / Jelena Ivić / Foto:Privatna аrhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track