HAPŠENJA U POŽAREVCU, KRUŠEVCU, TRSTENIKU I KOSTOLCU: Kazne zbog kršenja samoizolacije, mladić i devojka krenuli u krađu
Ilustracija, Foto: Shutterstock

stroga kontrola

HAPŠENJA U POŽAREVCU, KRUŠEVCU, TRSTENIKU I KOSTOLCU: Kazne zbog kršenja samoizolacije, mladić i devojka krenuli u krađu

Crna Hronika -

POŽAREVAC - Policija u Požarevcu uhapsila je I.N.(47) iz tog grada osumnjičenog za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.On je osumnjičen da je, po povratku iz inostranstva, prekršio meru samoizolacije.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policija Kruševca i Trstenika će, po nalogu nadležnih tužilaštava, podneti krivične prijave protiv četiri osobe, zbog kršenja mere samoizolacije.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, prilikom kontrole ljudi u samoizolaciji, policija na adresi prebivališta nije pronašla trojicu Kruševljana, starosti 50, 37 i 20 godina, dok u Trsteniku nije pronašla mladića starosti 21 godinu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Mladić i devojka pokušali da ukradu kablove u Kostolcu za vreme zabrane kretanja

Policija u Požarevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv mladića i devojke starosti 24 i 22 godine iz okoline tog grada, osumnjičene za pokušaj krađe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Oni se sumnjiče da su, za vreme zabrane kretanja na javnom mestu, iz jednog preduzeća na teritoriji Kostolca pokušali da ukradu kablove.

Sudija za prekršajni postupak izrekao im je novčane kazne, koja je mladiću preinačena u zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track