BOMBAŠKI RAT NARKO DILERA: Još jedna eksplozija u Beogradu! Posle Dušanovca, tresao se i Miljakovac
Foto: Kurir

ISTRAGA U TOKU

BOMBAŠKI RAT NARKO DILERA: Još jedna eksplozija u Beogradu! Posle Dušanovca, tresao se i Miljakovac

Crna Hronika -

Samo dan posle bombaškog napada na kuću Dejana Popovca Ćire (46) na Dušanovcu desio se novi na Miljakovcu u Ulici Bogdana Žerajića.

Nepoznati napadač bacio je juče oko 4.30 bombu u pravcu jedne višespratnice. Eksploziva naprava je pala pored objekta koji je u sklopu ove zgrade i oštetila sve prozore jednog stana, dok je na drugom stanu puklo jedno staklo. Tragovi gelera vide se i na fasadi, ali, srećom, povređenih u ovom napadu nije bilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u blizini zgrade pronašla kašiku koja pripada bačenoj bombi, pa će forenzičari pokušati da na njoj pronađu otiske ili tragove DNK. Vlasnik stana čija su stakla popucala nema kriminalni dosije, pa se sumnja da su napadači pogrešili zgradu.

"U višespratnici pored žive dvojica dilera koji su odranije poznati policiji po više krivičnih dela u trgovini sa narkoticima. Možda je bomba bila namenjena njima", rekao je jedan od stanara ulice.

Ovaj napad desio se samo dan nakon eksplozije na Dušanovcu u Varvarinskoj ulici, kada je oko 6.30 bomba bačena u dvorište dilera Dejana Popovca Ćire, koji je nedavno izašao sa robije, na kojoj je proveo 10 godina zbog trgovine kokainom i heroinom. Tom prilikom jedan parkirani automobil je izgoreo, dok je drugi, koji je bio iza, oštećen, a povređenih osoba nije bilo. Ćira je uhapšen pre 12 godina sa roditeljima i suprugom jer su i oni bili njegovi saradnici. Kako saznajemo, pretpostavlja se da ova dva napada nisu ni na koji način povezana.

(Kurir.rs/Republika.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track