STRAŠNA SUDBINA! MAJKA UMRLA NA GROBU SINA (11): Patila je pune dve godine, prepuklo joj srce od tuge!
Foto: Jelena Ivić

TUŽNO: Žena nađena mrtva na Novom groblju

STRAŠNA SUDBINA! MAJKA UMRLA NA GROBU SINA (11): Patila je pune dve godine, prepuklo joj srce od tuge!

Crna Hronika -

Sudbina: Suzana Bojanić (44), čiji se sin Vuk (11) pre tačno dve godine slučajno obesio o kvaku, preminula je juče pored njegovog spomenika

Suzana Bojanić (44) preminula je u nedelju po podne na Novom groblju u Beogradu, i to na grobu svog sina Vuka (11), koji je pre dve godine preminuo nesrećnim slučajem.

Nesrećna žena je u nedelju oko 16 sati otišla da obiđe sinovljevu večnu kuću, a kako se ni dva sata kasnije nije vratila kući, porodica je pozvala groblje. - Crkvenjak je otišao da proveri da li je žena tamo.

Kada je došao do parcele na kojoj se nalazi spomenik malom Vuku, imao je šta i da vidi. Suzana je ležala mrtva na njegovom grobu. Prethodno je ostavila cveće i upalila mu sveću - priča naš izvor i dodaje:

- Na telu nije bilo povreda, niti tragova samopovređivanja. Suzana je preminula prirodnom smrću. Najverovatnije ju je izdalo srce.

Gledala sliku

Poznanici ove žene kažu da je ona mnogo patila zbog smrti sina, koji je tačno pre dve godine izgubio život igrajući se u svom stanu. - Ona je maltene svakog dana odlazila na groblje. Znala je po nekoliko sati da presedi na klupici preko puta spomenika i da gleda Vukovu sliku. Videlo se da Suzana neizmerno pati i da joj se srce kida, ogromnu bol je nosila u duši. Pa nema veće nesreće od toga da majka sahrani svoje dete. Eto, sudbina je htela da umre baš kraj sina - priča poznanica sa suzama u očima.

Kako kaže, Vukova majka je ove dve godine životarila. - Delovalo je kao da jedva čeka dan kada će se pridružiti sinu. Nažalost, i ona je mlada otišla, ali barem će sada biti sa svojim anđelom. Ona je praktično od Vukove smrti bila na lekovima, kao senka. Bila je živa, ali jedva - priča naša sagovornica i dodaje da Suzanu ni policijski čas, koji je u nedelju važio čitavog dana, nije sprečio da ode sinu na grob. - Da li je ona predosetila da joj se sprema kraj, pa je želela baš tamo da ispusti dušu, ne znam. Velika tragedija je zadesila tu porodicu - kaže izvor.

Zatekla ga obešenog

Podsetimo, 22. marta 2018. godine Vuk Bojanić se slučajno obesio maramom o kvaku u svojoj sobi u stanu u centru Beograda. - Vuka je baš majka Suzana pronašla mrtvog. On je bio radoznali dečak i tokom igre se obesio. Majka ga je zvala da pođe na trening, a kada joj se nije javljao iz sobe, ušla je i imala šta da vidi. Sin joj je ležao na podu, sa maramom oko vrata. Ona je od tog dana bila na lekovima - pričaju rođaci porodice.

Išao u četvrti razred

Bio je divan dečak

Tragično preminuli Vuk bio je učenik četvrtog razreda, išao je u Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“. - Njegova porodica se doselila u Beograd iz Crne Gore. Vuk je živeo sa roditeljima i dve sestre. Bio je super dečak, veseo, duhovit, ali i veoma radoznao - ispričali su Vukovi nastavnici iz škole kada je on preminuo.

Počivaće zajedno

Sahranjuju je kraj Vuka

Suzana Bojanić biće sahranjena danas na Novom groblju. - Ona će biti sahranjena u istoj grobnici kao i njen sin Vuk. Juče je porodica i rodbina bila na groblju, podigli su ploču i pripremali sve za sahranu - kaže izvor Kurira.

Kurir / J. Rafailović - J. Ivić

Foto: Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track