Najnovije vesti

ROĐAKA MARKA KOJI SE UTOPIO U SREBRNOM JEZERU SAOPŠTILA: Juče sam saznala da mu je žena TRUDNA
Foto: Kurir, Facebook

tuga

ROĐAKA MARKA KOJI SE UTOPIO U SREBRNOM JEZERU SAOPŠTILA: Juče sam saznala da mu je žena TRUDNA

Crna Hronika

Marko nije imao još pune 22. godine kada se za proslava Prvog maja, na kojoj je bio sa još dvojicom drugova, završila tragično.

"Juče sam saznala da mu je žena trudna, a njegova sahrana je sutra u 13 sati na groblju u Poljani", tužno je ispričala rođaka Marka K, momka koji je u petak izgubio život na Srebrnom jezeru.

Kako kaže, sa svojom suprugom Marijom živeo je u njenom domu u Požarevcu otkad su se uzeli, a nesreća je uništila planove za srećnu budućnost ovog mladog bračnog para.

Želeli su da sa decom napuste zemlju i posao pronađu u inostranstvu, a oslonac su očekivali od njegovog oca, koji živi i radi u Austriji.

- Marko je bio mnogo vredan. On je često radio na kombajnu, a sa društvom se rado okupljao u svojoj teretani. Njegovog oca Vladana vest o smrti zatekla je u Austriji - priča rođaka i dodaje da Marka oplakuju i tri sestre, jedna je njegova bliznakinja, a dve su starije.

foto: Milana Petković

Marko nije imao još pune 22. godine - proslava je trebalo da bude u avgustu.

Nesreća se desila kada su mladići, verovatno pod dejstvom alkohola, krenuli u tri sata posle ponoći, tokom prvomajske pijanke u jednoj vikendici, na drugu stranu jezera.

U njihov limeni čamac prodrla je voda, njegovi drugovi su se dočepali obale, dok se Marko utopio.

Njegovo telo pronašli su ronioci Žandarmerije.

- Otišli su na drugu obalu, gde su se družili i pili. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja