SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE UPAO KOLIMA U KASARNU: Ušao sam kod migranata jer su mi vređali devojku
Foto: Screenshot

Napad

SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE UPAO KOLIMA U KASARNU: Ušao sam kod migranata jer su mi vređali devojku

Crna Hronika -

Filip Radovanović (23) iz Obrenovca, koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje nakon što je u sredu uveče uleteo kolima u migrantski centar i upad prenosio na Fejsbuk profilu, navodno je na saslušanju u tužilaštvu kazao „da se na ovaj korak odlučio jer je bio iziritiran time što su migranti dobacivali njegovoj devojci“.

Podsetimo, Radovanović je seo u „zastavu 101“ i sa svojim psom se najpre zakucao u žičanu ogradu kojom je opasana bivša kasarna, a sada prihvatni centar za migrante. Potom je, punim gasom, uleteo kroz kapiju centra, gde su ga zaustavili vojni policajci, koji su ga zadržali i predali pripadnicima MUP. Mladić je sve vreme histerično uzvikivao da ne želi „muslimansku državu“.

- On je na saslušanju navodno kazao da su ga isprovocirali migranti koji su pratili njegovu devojku i dobacivali joj, pa se razbesneo i odlučio na ovaj korak. Navodno, rekao je da on ne odobrava njihov boravak u gradu, ali da je daleko od toga da ih mrzi i da im želi zlo - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Radovanović u trenutku upada u centar bio pijan, što se pokazalo na alko-testu, koji je registrovao nešto više od jednog promila, mada je i sam Filip kazao da je pio alkohol tog dana. Tužilaštvo je zatražilo pritvor do 30 dana, biće sprovedena i druga veštačenja, ali i ispitani svedoci. Utvrdiće se da li je on kolima išao na službena ili čak vojna lica. Radovanoviću posle saslušanja nije određen pritvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track