EGZEKUTOR UPADA I NIŠANI ŽRTVU! Novi snimak STRAVE na Vračaru! Uleće kod šanka i traži metu!
Foto: Screenshot Kurir TV

UZNEMIRUJUĆe

EGZEKUTOR UPADA I NIŠANI ŽRTVU! Novi snimak STRAVE na Vračaru! Uleće kod šanka i traži metu!

Crna Hronika -

Novi snimak drame na Vračaru pokazuje da je ubica bio odlučan da pronađe metu. Kada je pojurio ka grupom muškaraca, nije prezao da uđe i u unutrašnji deo lokala. Nekoliko sekundi je tražio žrtvu, nišanio, a zatim se hladnokrvno udaljio sa lica mesta.

UZNEMIRUUĆE! NOVI SNIMAK UŽASA NA VRAČARU

Egzekutor je munjevito reagovao i kada je čuo jednog muškarca iza svojih leđa, ali to je bio jedan od gostiju kafića, koji je potrčao ka izlazu. Srećom, napadač nije rizikovao da puca nasumično i pogodi nekog od gostiju, čime je sprečen težak zločin!

Kad su videli da muškarac kod sebe ima pušku - pretpostavlja se "uzi" ili "hekler" - svi su polegali na pod od straha - kaze izvor Kurira.

Kako dodaje, naoružani muškarac nije obraćao pažnju ni na koga, već je samo ušetao u lokal.

- Dvojica muškaraca, koji su takođe bili u bašti kafića, odmah su počeli da beže, pa su se sakrili iza šanka. Po njihovoj reakciji, delovalo je kao da su znali da je došao zbog njih. Neki gosti su za to vreme i pobegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave - dodaje naš sagovornik.

foto: Screenshot Kurir TV

On navodi da su muškarci bili iza šanka sve dok napadač nije otišao. - Napadač nije rekao ni reč. Samo se prošetao kroz lokal i razgledao, verovatno s namerom da pronađe metu. Sumnja se da je jedan od dvojice muškaraca koji su se krili iza šanka pripadnik kotorskog škaljarskog klana i da je on bio njegova meta - kaze naš izvor i dodaje:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja