Dva mladića izgorela u renou
Foto: Sasa Urosev

Stravična nesreća kod Novog Kneževca

Dva mladića izgorela u renou

Crna Hronika -
Identitet vozača i suvozača biće utvrđen DNK analizom u novosadskom Instututu za sudsku medicinu

NOVI KNEŽEVAC: Užasan prizor!

Dva mladiće poginula su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče nešto posle pet sati ujutro na ulazu u Banatsko Aranđelovo nedaleko od Novog Kneževca.

Prema saznanjima Kurira u automobilu su izgoreli mladići iz Novog Kneževca, Karolj D. (19) i Roland M. (20).

- Identitet vozača i suvozača biće utvrđen DNK analizom za nekoliko dana u novosadskom Instututu za sudsku medicinu gde su poslati posmrtni ostaci. Oba tela izgorela su do neprepoznatljivosti, dok je od nekada crvenog automobile ostala samo uništena školjka. Na osnovu dela maske koja je pronađena u travi, utvrđeno je koje je boje bilo vozilo - potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Nesreća se dogodila kada je automobil marke “reno klio”, koji se kretao iz pravca susednog sela Majdan, sleteo s kolovoza, udario u betonski deo električnog stuba, prevrnuo se i izgoreo. Prevelika brzina najverovatniji je uzrok košmarne tragedije.

Prijatelji nastradalih mladića su u šoku i neverici.

-Poginuli su prilikom povratka iz Majdana gde su Karoljevim automobilom odvezli jednu devojku. Vozačku dozvolu Karolj je posedovao tek nešto više od godinu dana. Niko ne zna šta se tačno desilo. Automobil u plamenu primetio je jedan radnik i alarmirao policiju, ali pomoći za njih dvojicu nije bilo- ispričali su oni.

Crna serijaOd početka godine na putevima Severnobanatskog okruga poginulo je devet osoba. Samo u poslednjih mesec dana život je izgubilo šest lica, među kojima su i vozač i suvozač “renoa klio”.U najvećem broju slučajeva, do nesreća je dolazilo usled prebrze ili vožnje prilagođena uslovima puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track