DETALJI KOBNE TUČE U TRSTENIKU! Vlasnik kafane osumnjičen da je gosta gurnuo u smrt!
Foto: Društvene mreže, Dado Đilas

tuga

DETALJI KOBNE TUČE U TRSTENIKU! Vlasnik kafane osumnjičen da je gosta gurnuo u smrt!

Crna Hronika -

Policija je privela četiri osobe koje su učestvovale u tuči u kojoj je do stradao Marko Đurić (28), u kafani u Grabovcu kod Trstenika. Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik D.(51), za koga se i sumnja da je gurnuo nesrećnog mladića sa terase.

Kako se saznaje, osim vlasnika, u pritvoru su i Andrijano Đ(53), Milan R.(30) i Goran K.(49). Nakon isteka pritvora biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, koje vodi istragu o ubistvu.

- Ta kafana nije radila tokom vanrednog stanja i samo što se otvorila i odmah - tragedija, točio se alkohol, mnogi su bili pijani - navodi nezvanično izvor.

- Uglavnom su se sakupljali pijanci u tom lokalu, a žrtva živi na par kilometara odatle, svi se tu znaju. Sve je krenulo od obične rasprave, a završilo se kobno. Mladić je izvukao najdeblji kraj u tuči, a za sada sve ukazuje na to da ga je Dominik.D. gurnuo i da je mladić lavom udario o beton.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt Đurića i njegovo telo prebačeno je na obdukciju. Osumnjičenima je određen pritvor do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track